Nakskov
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: torsdag d. 14. december 2023

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: torsdag d. 14. december 2023

DR1

05:35  

Jordemoderen XI (7:8)
Jordemoderen XI (7:8) Engelsk dramaserie fra 2022. (Call the Midwife) Som følge af en uventet hændelse i Poplar står Nonnatus House over for sin hidtil største trussel. Men denne gang er det ikke mursten, der er i fare - det er menneskene.

06:30  

Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (4:6)
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (4:6) For 30 år siden kom Gaby fra Færøerne og Rupert fra Tyskland til Tinn i Norge med hest og prærievogn. Siden har de sammen drevet småbruget Skifterud helt uden mekaniseret hjælp, og deres mål er at være selvforsynende. Nordvision fra Norge.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

07:45  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:25  

Inspector Morse: Satans yngel
Inspector Morse: Satans yngel Engelsk krimi fra 1993. (Inspector Morse: The Day of the Devil) Djævlens discipel er den psykopatiske voldtægtsforbryder og satanist John Peter Barries tilnavn til sig selv. Barrie er en mand uden samvittighed, og da han undslipper fra fængslet, sætter politiet en storstilet jagt i gang. Morse leder efterforskningen, og snart må han sande, at han står over for en intelligent maskeringskunstner, der leger kispus med politiet. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Barrie: Keith Allen. Manuskript: Daniel Boyle efter Colin Dexters romaner. Instruktion: Stephen Whittaker.

DR2

06:10  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

06:35  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

Deadline: Er Vesten ved at opgive støtten til Ukraine?
Deadline: Er Vesten ved at opgive støtten til Ukraine? Det går ikke som planlagt på slagmarken i Ukraine, hvor Zelenskyjs tropper i bedste fald holder stand. Og samtidig vakler støtten fra en splittet amerikansk kongres - og måske også fra et splittet EU, der holder topmøde i næste uge. Er Vesten ved at opgive Ukraine, spørger Niels Krause-Kjær i Deadline.

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Ramasjang Mysteriet IV (1)
Ramasjang Mysteriet IV (1) I dagens program er der virkelig ballade i Ramasjang. Hr. Skæg har nemlig fået stjålet sin bogstavpasta! Heldigvis får Kristian hjælp af Misja til at opklare tyveriet. Mon de fanger skurken?

05:33  

Hunden Ib - tager sin lasso
Hunden Ib - tager sin lasso

05:35  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:45  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:50  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

06:00  

Luk op Luk i - KRUDT I RØVEN
Luk op Luk i - KRUDT I RØVEN Sofie forbereder en rolig hyggedag, men Katrine har alt for meget krudt i røven til at være rolig. Sofie har selv lært at tøjle sit krudt i røven, så det lærer hun videre til Katrine. Sofie Torp og Katrine Bille lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at have krudt i røven.

06:15  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

06:30  

Motor Mille og uniformerne - Ambulance (7)
Motor Mille og uniformerne - Ambulance (7) Motor Mille elsker at hjælpe andre, og fortæller børnene om dengang hun var med en ambulanceredder ude og hjælpe en mand der var kommet galt afsted, og faldet på cykel. Der er meget, man skal holde styr på. F.eks. skal man kunne holde hovedet koldt som ambulanceredder.

06:45  

Sarah og And (18)
Sarah og And (18)

06:50  

Albi II
Albi II

07:00  

Ramajetternes Jul (14:24)
Ramajetternes Jul (14:24) Jagten på tyven fører Ramajetterne til Sunset Casino i Kroatien, og denne gang tager Selma selv med. De eneste der bliver tilbage i lufthavnen er Flummer og drillenissen Mib. Men måske er de to alligevel ikke alene. Der er stadig noget, der er helt galt i lufthavnen.

07:13  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (15)
Hey Duggee (15)

07:40  

Simon
Simon

07:45  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

07:55  

Paddington II
Paddington II

08:05  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

08:20  

Vidundervovsen Vaffel (29)
Vidundervovsen Vaffel (29)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie (8)
Det store Ramasjang Mysterie (8) My, Frede og Kristian må kæmpe sig vej ind på Ramasjang Sendestation. Her har Reichardt allerede monteret den tikkende bombe. Kan My og Frede slå bomben fra? Eller går Ramasjang mon i sort for altid?

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

10:10  

Antikkrejlerne med kendisser (190)
Antikkrejlerne med kendisser (190) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

10:10  

Antikkrejlerne med kendisser (189)
Antikkrejlerne med kendisser (189) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:10  

Hundeakademiet (2:8)
Hundeakademiet (2:8) Britisk dokumentarserie fra 2023. (The Dog Academy) Dalmatineren Lupin på 14 måneder og dens ejere søger desperat hjælp. Lupin er døv og har destruktiv adfærd, der koster familien tusindvis af kroner hver måned. Kan han lære ikke at ødelægge ting? Jackrussellblandingen Maya har en fobi for vinduesviskere. Kan hun lære at køre i bil i regnvejr?

11:10  

Hundeakademiet (1:8)
Hundeakademiet (1:8) Britisk dokumentarserie fra 2023. (The Dog Academy) Undervisningen er begyndt på hundeakademiet. Der er to nye elever og deres ejere. Cockerpooen Bear udviser uforudsigelig og aggressiv adfærd, som splitter ejerne ad. Kan trænerne hjælpe familien? Den elleveårige chihuahua Gina er ondskabsfuld mod andre hunde. Kan en gammel hund lære nye tricks?

DR2
TVR

09:05  

Vilde vidunderlige dyr: De små ræveunger
Vilde vidunderlige dyr: De små ræveunger En rævemor må efterlade sine nyfødte hvalpe, for at jage. Mens hun er væk, fryser hvalpene nede i hulen. Rævemoren skal skynde sig at finde noget at spise, så hun kan komme tilbage til hulen, varme ungerne og give dem mælk, så de kan vokse sig store.

09:13  

Vilde vidunderlige dyr: Hvem gemmer døde dyr i krattet?
Vilde vidunderlige dyr: Hvem gemmer døde dyr i krattet? I et tjørnekrat i skoven hænger der døde insekter på tornene. Hvilket dyr kan mon have sat dem på tornene? Og hvorfor?

09:15  

Sød, nuttet og i fare - Egernet uden mor (12)
Sød, nuttet og i fare - Egernet uden mor (12) Juvel finder en meget lille egernunge, der ligger og ryster udenfor hendes hus. Hun giver den noget at spise og kan se at den er meget forkommen. Egernungen får noget hø at ligge i, og bliver sat ud i Juvels legehus, hvor der er læ. Men den har ingen mor og er sulten, så chancen for at pigen kan redde den nuttede egernunge er lille.

09:30  

MikroMakkerne - Skovsøen
MikroMakkerne - Skovsøen MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag undersøger Selma og Milton, hvilke dyr der findes i en skovsø. Og så hjælper de NaturMikkel med at skære fisk op.

09:40  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:00  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:20  

Hemmelige dyr: De smadrede muslinger
Hemmelige dyr: De smadrede muslinger Fleur på 6 år har fundet nogle smadrede blåmuslinger, men de lå langt fra havet. Derfor har hun bedt Isabel komme til København for at hjælpe med at finde ud af, hvad det er for et hemmeligt dyr, der har spist muslingerne og smidt skallerne.

10:35  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at sælen kan sove under vandet? Ta´ med Lille Nørd på sæljagt og se om det lykkes Anders og Katrine at lære sælerne et par cirkustricks.

11:00  

Motor Mille og Børnebanden (11)
Motor Mille og Børnebanden (11) Den Sure Mand på havnen har taget alle tingene fra legepladsen, og nu vil han smide dem i havet. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få legetingene tilbage.

11:30  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

11:50  

Vilde venner (5)
Vilde venner (5) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det William og Bertram, der har vagten i klubhuset. De skal lave hullerne i hegnet i andegården så ænderne ikke flyver væk og redde en svane, der har spist t en fiskekrog.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Såtid og sveskeblommepodning
Frank & Kastaniegaarden - Såtid og sveskeblommepodning Det er såtid og på Kastaniegaarden bliver hesten Solveig spændt for harve og såmaskine. I drivhuset er foråret i fuld gang og Frank forsøger sig med en sveskeblomme-podning.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Pigsten og Påskelam
Frank & Kastaniegaarden - Pigsten og Påskelam Frank forårsrengør pigstensbelægningen, og ferskentræet i drivhuset, som aldrig har været nogen succes, skal udskiftes med et nektarintræ. Og endnu et sikkert forårstegn på Kastaniegaarden - der er blevet læmmet et dalmatinerlam.

12:45  

Nak & Æd - en sika i Irland
Nak & Æd - en sika i Irland Drengene er draget til Irland for at få ram på en sika. Det er ikke første gang, de prøver kræfter med "det sorte spøgelse," der hidtil har undsluppet Jørgens sigtekorn. De to venner håber derfor, at tredje gang bliver lykkens gang, når de igen forsøger at overliste den lille hjort. Men både dyret og naturen sætter Jørgen og Nikolaj på en kæmpe opgave. Irland er nemlig kendt for at have fuldstændig mange regnvejrsdage og det tyder på, at de irske vejrguder holder, hvad de lover.

12:45  

Nak & Æd - en påfugl på Sejerø
Nak & Æd - en påfugl på Sejerø Midt i Kattegat ligger en smuk lille ø, Sejerø, der er hjemsted for cirka 400 indbyggere og en bestand af vilde påfugle. Desværre skaber den farverige fugl ikke kun glæde blandt øens beboere. Den larmer nemlig fuldstændig meget. Derfor har Jørgen og Nikolaj sat sig for at få ram på fuglen, så det for alvor kan begynde at bimle og bamle i køkkenet.

13:30  

Jul - med Timm, Markus og Katrine (2:3)
Jul - med Timm, Markus og Katrine (2:3) Bagedystdommer Katrine Foged Thomsen sørger for masser af julestemning ved at tage sin meddommer Markus Grigo og vært Timm Vladimir med til Dollerup Mølle, hvor Katrine voksede op. Her vil hun fælde juletræ, lave julepynt og vise sine bagedystvenner, hvordan man pynter krydderkager. Timm overrasker de to andre med porchetta, og Markus giver sit bud på en rødkålssalat.

14:15  

Hammerslag 2017 (15)
Hammerslag 2017 (15) Hammerslag starter aftenens udsendelse i det sydfynske øhav - nærmere bestemt på Ærø. Her skal mæglerne først forsøge at gætte prisen på et byhus i "eventyrbyen" Ærøskøbing, før turen går lidt længere nordpå til et charmerende landsted. Og da Ærø altid har haft tætte forbindelser til Sønderjylland, slutter vi i Sønderborg med kig til havnen fra en særdeles flot og indbydende bolig. Vært: Christian Degn

14:15  

Hammerslag 2017 (14)
Hammerslag 2017 (14) Hammerslag starter aftenens program lige midt i Grenå, hvor hold øst og vest skal gætte prisen på et charmerende gammelt byhus fra 1895. Herefter går turen vestpå til satellitbyen Assentoft lidt udenfor Randers, hvor vært Christian Degn ud over husoplysninger også kan byde ind med randrusiansk dialektservice. Aftenen sluttes af i et "rigtigt" sommerhus med havudsigt fra terrassen og en charmerende gammeldags alkove i stuen - et sommerhus, som især én af mæglerne falder pladask for. Vært: Christian Degn

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:10  

Luk op Luk i - VENNER
Luk op Luk i - VENNER Katrine og Sofie er venner, men selv gode venner kommer op at skændes. Kan de så blive gode venner igen? Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være venner.

12:30  

Ramajetterne II (2)
Ramajetterne II (2) Ramasjang Lufthavn er på den anden ende. Finn Falk har mistet både sine kræfter og troen på sig selv. De årlige mesterskaber i kuffertløft er i fare, men vennerne har en plan.

12:48  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) Johns diller går i fælden. Musefælden. Og ikke bare én men mange! John ofrer sig nemlig for at redde byens mus, men det er ikke uden smerte.

12:55  

John Dillermand (14)
John Dillermand (14) Det er Halloween, og John skal klædes ud som noget uhyggeligt og rasle med de andre fra vejen. John har glædet sig til slik, men dilleren vil hellere lave ballade.

12:55  

John Dillermand (13)
John Dillermand (13) John elsker at køre bus, men det gør dilleren desværre også. Den ser sit snit til at styre bussen, og snart er hele byen viklet ind i Johns diller.

12:55  

John Dillermand (9)
John Dillermand (9) John skal spille koncert, men han har slet ikke øvet sig, og det er meget pinligt. Heldigvis er dilleren meget musikalsk, når den kommer i nærheden af instrumenter.

12:55  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

13:05  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

13:15  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

13:20  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

13:30  

Misser og Vaps
Misser og Vaps

13:40  

Sofus III (4)
Sofus III (4) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Mads, der bor lige ved vandet. Mads har aldrig været i vandet og få hovedet under ligesom sin storebror. Det skal han prøve i dag samen med Sofus.

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20) Da Leo forsvinder, må Basker hjælpe Sprinter med at finde hende. Alle spor peger på Cleopatra, men hun vil ikke indrømme noget. Men snart er Basker også forsvundet! Flere forsvinder, og Sprinter indser, at Cleopatra bruger udelukkelsesmetoden for at få fat i ham. Der er kun én ting at gøre - han må lade sig fange, så han kan frigøre alle de andre.

13:59  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21) Bum har lavet et lykkehjul, der kan spinnes og udløse præmier. Sprinter og Leo er skeptiske, men hvor farlig kan sådan en leg egentlig være? Desværre viser det sig, at Bum har haft skumle bagtanker med sin gave. Lykkehjulet er en supermagnet, der er blevet opladt af de mange omdrejninger, og nu er en masse metalholdige meteorer på vej mod Bakkeby!

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22) På Jorden sætter man flag på det sted, der er ens. Sprinter har derfor hejst et Bhilka-flag på rådhuset i Bakkeby. Til Sprinters store overraskelse har DiktaThor overhørt det hele og er begyndt at sætte DiktaThor-flag på de steder, ingen har taget. Kun Leos gode ide kan få Sprinter til at indse løsningen, da byen jo pludselig er delt op i to.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23) Basker kan ikke finde sine briller, så Sprinter og Leo må hjælpe hende til at huske tilbage på hvor og hvornår, hun sidst havde dem. Den rejse viser sig desværre at indeholde en del møder med Sprinters ærkefjender.

14:05  

Oda Omvendt (2)
Oda Omvendt (2) Balder vil have, at Ella holder op med at bygge huler overalt. Hjemme vil Ellas far og mor derfor fjerne Ellas hule og foreslår, at de hygger sig med at rydde op. Det gider Ella ikke. Hun går til Oda Omvendt, og sammen vender Oda og Ella op og ned på Ellas forældre. Imens lusker Balder rundt udenfor - og gennem vinduet ser han Oda Omvendt zappe de voksne med sin omvendt-zapper.

14:15  

Onkel Rejes Heavyband (4)
Onkel Rejes Heavyband (4) Onkel Reje, Brille og Krølle er overbevist om, at de vinder Heavy-MGP, selvom de kun lige har meldt sig til. Onkel Reje har ikke glemt hvordan direktøren for undergrundspladeselskabet Kloak Records hånede dem, så han vil ned og have oprejsning. Dagen byder også på et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen og en mystisk pakke fra Heavy-MGP.

14:30  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Nu har Motor Mille og Børnebanden kortet til de sure mænds rigtige lager af Vokseværk. Børnebanden forklæder sig som tønder, så de kan komme ind på lageret, og Motor Mille bruger en knallert og en monstertruck til at lokke de sure mænd væk.

14:45  

Kika og Bob (22)
Kika og Bob (22) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

DR1

15:00  

Kender Du Typen? 2020 - med kimchi og Kalles Kaviar
Kender Du Typen? 2020 - med kimchi og Kalles Kaviar Hvem er det, der altid har både koreansk kimchi og svensk kaviar i sit køleskab? Som deler tøj med sin datter og som har en løgnedetektor i sit badeværelse? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger en stor lejlighed på Christianshavn. Vært: Mads Steffensen

15:00  

Kender Du Typen? 2020 - med mågestel og opholdstilladelse
Kender Du Typen? 2020 - med mågestel og opholdstilladelse Hvem sætter Jakabov som pynt på reolen, samler på mågestel og fornyer sin opholdstilladelse hvert andet år? Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup kommer på en svær opgave, når de skal regne ud, hvilken kendt mand, der bor i lejlighed med kæreste og hundrede hunde. Vært: Mads Steffensen

15:35  

Fader Brown X (3:10)
Fader Brown X (3:10) Britisk krimiserie fra 2023. (Father Brown) Den berømte blomsterhandler Octavia Eden vender tilbage til Kembleford, hvor hun er født. Hun stiller sin datter og sin niece en række opgaver for at finde ud af, hvem der skal arve hendes enorme formue. De starter med at holde et fabelagtigt cocktailparty, men festen ender brat, da en af de lokale falder død om. Er han blevet forgivet?

16:25  

Fader Brown X (4:10)
Fader Brown X (4:10) Britisk krimiserie fra 2023. (Father Brown) Fader Brown besøger sin gamle ven præsten Duncan, og han er henrykt, da han opdager, at kirkeværgen er ingen ringere end Sam Wadey, som tjente sammen med ham i 1. verdenskrigs skyttegrave. Sams søn er forsvundet blandt rygter om en vild, mytisk kat på egnen. Og snart findes Duncan død med rifter på halsen og hvid pels ved den livløse krop.

16:25  

Fader Brown X (5:10)
Fader Brown X (5:10) Britisk krimiserie fra 2023. (Father Brown) Kriminalkommissær Sullivan aflægger visit hos fader Brown. Han vil advare om, at Hercule Flambeau er på flugt og eftersøgt for en række mord. Da en sikkerhedsvagt findes myrdet, må fader Brown spørge sig selv, om det virkelig er Flambeau, der står bag?

17:10  

Jordemoderen XII: Julespecial (1:2)
Jordemoderen XII: Julespecial (1:2) Engelsk dramaserie fra 2022. (Call the Midwife) Det er december 1967, og livet i Poplar er ved at vende tilbage til normalen efter den skæbnesvangre togulykke. Fred får en ide. Hvorfor ikke holde et talentshow til fordel for togofrenes familier?

DR2

17:30  

Jorden rundt på skinner II (4:6) - Canada
Jorden rundt på skinner II (4:6) - Canada Britisk dokumentarserie fra 2020. (Around the World by Train) Fra Seattle til Talkeetna. Denne gang tager Tony Robinson på roadtrip i Canada og Alaska. Turen starter i Nordamerikas hightech-by Seattle, hvor han besøger en virksomhed, der forsøger at genopfinde kaffe uden kaffebønner. Bagefter drager han videre over grænsen og ind i Canada med Amtrak Cascades-toget, hvor han besøger de enorme Rocky Mountains og oplever de smukke gletsjere i Alaska.

TVR

15:00  

Remy og Boo
Remy og Boo

15:10  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:25  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:55  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:05  

Karlas Fantalastiske Klasse - Vi kommer for sent
Karlas Fantalastiske Klasse - Vi kommer for sent Karlas far, der plejer at vække hele byen, sover over sig. Da Karla vækker ham, vågner alle op til verdens mest stressede dag.

16:15  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:25  

Paw Patrol III (10)
Paw Patrol III (10) Tegnefilm med dansk tale

16:50  

Vida - dyrenes doktor
Vida - dyrenes doktor

17:05  

En hæderlig jul
En hæderlig jul

17:15  

Sebastians Jul (14:24)
Sebastians Jul (14:24) Sne, masser af dyr og juletraditioner er det Sebastian bokser med, når han passer bondegården. Drillenissen er på spil, men Sebastian og musen Herkules skal nok sørge for en fantastisk jul for alle dyr på gården. I dag hakker Sebastian oksekød som han putter i grisetarme og laver medisterpølser af. Ulvene bliver også fodret. Dyrene skal jo også mærke, at det er Jul!

17:30  

Jagten på regnbuens magi | Ånden i træet
Jagten på regnbuens magi | Ånden i træet Hr. Skæg kommer langt om længe ind i det mystiske træ, hvor han finder regnbuekrukken. Hr. Skæg forsøger at tage krukken tilbage, men pludselig forskrækkes han af en mystisk stemme! Imens er Mille taget til lufthavnen for at komme hurtigst muligt ned til Hr. Skæg i Sierra Leone. Desværre er manden i lufthavnen lidt besværlig, og Mille må overbevise ham om, at hun altså skal med et fly i en fart! Serien er støttet af Udenrigsministeriet, Danida, i forbindelse med Børnenes Ulandskalender. Find læringsmateriale til serien på dr.dk/lær

17:40  

Sprinter Galore III - Babyalarm (4)
Sprinter Galore III - Babyalarm (4) Kathrine er ved at blive vanvittig af babyalarmen, der hele tiden bipper, så hun ikke kan sove - og hun har virkelig brug for en lur, inden sundhedsplejersken kommer. Heino insisterer på, at han og Sprinter reparerer babyalarmen for hende, men der er noget med lydstyrken, der driller, og som nær får skræmt livet af sundhedsplejersken.

17:55  

John Dillermand (16)
John Dillermand (16) Livet er sjovere med venner! Og nogle gange vil man så gerne have en ven, at man både komme til at stjæle slik og fyre krudt af for at være sej, også selvom man godt ved det er dumt. Men heldigvis kan det også være sejt at stå ved sig selv og sin diller.

17:55  

John Dillermand (15)
John Dillermand (15) John skal se gamle film med Oldemor. Sammen ser de filmen om dengang Oldemor fik Buller, og John kommer til at tænke på, at Buller faktisk er hans hund, og slet ikke Oldemors, men det er Oldemor vist ikke enig i.

17:55  

John Dillermand (12)
John Dillermand (12) John får ved et uheld væltet postbuddet, som falder af cyklen, og så må John træde til og sikre at posten når frem. Det kan godt være meget vanskeligt med en gal hund lige i hælene, men så er det godt man har en diller man kan svinge sig i.

17:55  

F for Får IV (5)
F for Får IV (5)

DR1

18:00  

AntikQuizzen
AntikQuizzen Det er finaletid i AntikQuizzen, hvor deltagerne dyster på viden og priser på alt fra sjove eller sjældne loppefund til klassiske designmøbler og kostbare antikviteter. Ugens tre vindere har hver taget en ny ting med, som indgår i konkurrencen. I finalen skal deltagerne blandt andet konkurrere i "Matador-runden", og så kommer finalisterne på en hård opgave, når de skal gætte, om det er Miró, Krøyer eller Jorn, der har lavet det dyreste billede. Vært: Louise Sloth Ekspert: Kasper Nielsen Sendt første gang 20.11.14

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:40  

Det magiske tivoliteater (14:24)
Det magiske tivoliteater (14:24) Teateret går dårligere og dårligere. Det ser ud til, at Ellens onde plan virker.

20:00  

Nul Julestjerner (2)
Nul Julestjerner (2) Julerejsen fortsætter, når Jan og Morten rejser til Tyrol for at blive klogere på den uhyggelige østrigske juletradition - Krampus. Men udover skræmmende uhyrer, byder turen på skinger jodlen og en smuglerrute gennem de østrigske alper og ind i Schweiz. Slutmålet er nemlig en lille by ved navn Samnaun, hvor Jan og Morten skal deltage i mesterskabet over dem alle - VM i julemand.

20:30  

Mit værk til Danmark: Det hvide lærred
Mit værk til Danmark: Det hvide lærred Leif, Katrine, Anna og Lasse mødes for første gang på en gravhøj i Nordsjælland. Her skal fortiden være med til at inspirere dem til, hvilket værk de vil lave til danskerne i dag og efterfølgende går de alle i gang med deres værker.

DR2

18:15  

Jorden rundt på skinner II (5:6) - Rusland
Jorden rundt på skinner II (5:6) - Rusland Britisk dokumentarserie fra 2020. (Around the World by Train) Fra Vladivostok i Rusland til Helsinki i Finland. Denne gang er Tony Robinson i Rusland for at opleve en af verdens længste og mest berømte jernbaneruter: Den transsibiriske jernbane. På den mere end 10.000 km lange tur oplever han frosne floder og møder venlige mennesker, mens han lærer om vinterfestivaler, suppe og vodka, indtil han når slutdestinationen Helsinki.

19:00  

Det fantastiske byliv III (6:6) Taipei
Det fantastiske byliv III (6:6) Taipei Canadisk dokumentarserie fra 2020. (The Life-Sized City) Taiwans hovedstad er en ung by, der har oplevet store historiske forandringer på kort tid. Japanerne indførte den oprindelige byplan, mens kineserne ændrede det politiske landskab efter 2. verdenskrig. Byen har massiv økonomisk vækst, men et anspændt forhold til Kina, der gør fremtiden usikker. Den dansk-canadiske byplanlægger Mikael Colville-Andersen taler med byens højlydte indbyggere om deres planer for en mere demokratisk og grønnere by.

TVR

18:00  

F for Får IV (7)
F for Får IV (7)

18:00  

F for Får IV (6)
F for Får IV (6)

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix På grund af McFældes nye værktøj, er Petronix og det drilagtige egern fanget i en hel række af portaler, som flytter dem forskellige steder hen på hele jorden. Hvis de vil lykkes med deres opgave, må vores helte forstå, at selvom de er stærke hver især, er de endnu stærkere, når de arbejder sammen som et hold.

18:30  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ V
Vilde Kræ V

19:30  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Aftenens lektion står på spøgelsesjagt. Børnene møder morfars skrækindjagende husspøgelse, Rebecca. Men hvordan kan et spøgelse dog leve sammen med en monsterjæger?

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

19:55  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Velkommen til overgangsalderen (2:2) Velkommen i klubben!
Velkommen til overgangsalderen (2:2) Velkommen i klubben! Hvor god er du til at passe dit arbejde, hvis overgangsalderen holder dig vågen hele natten, og du sveder hele dagen? Hvor godt går det egentlig med dit parforhold, hvis du ikke orker at være tæt på din partner? Hvorfor er der ingen der har fortalt dig, hvad det er, du skal igennem? Og er der en løsning i hormoner, holisme eller noget helt tredje? Velkommen til overgangsalderen!

21:55  

En helt almindelig familie
En helt almindelig familie Dansk spillefilm fra 2020. Thomas, Helle, Emma og Caroline er en helt almindelig familie. Men da familiefaren Thomas fortæller dem, at han er transkønnet, vender det op og ned på alting. Familien kæmper for at holde fast i alt det, de havde sammen, mens de samtidigt må acceptere, at alting nu bliver anderledes. For kan Thomas, der nu hedder Agnete, stadig være en lige så stor del af familien? Og kan man overhovedet være far, når man er en kvinde? Medvirkende: Mikkel Boe Følsgaard, Kaya Toft Loholt, Rigmor Ranthe, Neel Rønholt m.fl. Manuskript og instruktion: Malou Reymann. Produktion: Nordisk Film i samarbejde med bl.a. Det Danske Filminstitut og DR.

23:30  

Arktisk Kommando (1:4)
Arktisk Kommando (1:4) Dansk dokumentar fra 2019. En ung rypejæger er meldt savnet i Sydgrønland. Arktisk Kommando sender et Challengerfly afsted for at deltage i eftersøgningen. Hvert år søger Arktisk Kommando stationsspecialister og nye ansatte i slædepatruljen Sirius. 57 aspiranter møder op i Frederikshavn. Et krævende udskilningsforløb går i gang og kun få af ansøgerne vil ende med at få opfyldt deres drøm: en udstationering i Nordøstgrønland.

DR2

21:00  

Verdensdamerne: Nordisk minimalisme og flammende glas i Helsinki
Verdensdamerne: Nordisk minimalisme og flammende glas i Helsinki Verdensdamerne er vilde med finsk arkitektur og begejstres over stor malerkunst, men må diskutere kvaliteten af hotellets dragshow.

21:30  

Pigerne fra Kabul
Pigerne fra Kabul Animeret international dokumentar fra 2023. (Inside Kabul) Veninderne Raha og Marwa bor i Afghanistans hovedstad Kabul, da den islamistiske bevægelse Taleban genindtager landet i august 2021. Taleban truer begge kvinder og deres familier. Med ét mister de alt og må prøve at finde en ny vej. Raha på 21 år bliver i Kabul, mens 24-årige Marwa må flygte med sin mand, der har arbejdet for internationale hjælpeorganisationer og derfor er i fare.

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

Tina Turner
Tina Turner Amerikansk dokumentar fra 2021. (Tina) "I was living a life of death." Tina Turner er en af de største rocksangere nogensinde. Men bag berømmelsen gemte der sig et liv med overgreb, fornedrelse og voldtægt. Her fortæller den talentfulde sanger den rystende beretning om sit voldelige ægteskab, flugten efter mange års traumer - og kampen for at blive fri af fortiden.

TVR
DR1

00:15  

Fifteen-Love (6:6)
Fifteen-Love (6:6) Britisk dramaserie fra 2023. Renee træder ud på Centre Court til Wimbledon-kvartfinalen. Men kan hendes venskab med Justine overleve? Samtidig leder Steve efter flere beviser mod Glenn. Kan Justine lære at leve med sin fortid - og dokumentere, hvad Glenn har gjort?

01:15  

Wind River
Wind River Amerikansk thriller fra 2017. Jægeren Cory Lambert finder en ung kvinde død i et indianerreservat i Wyomings vildmark. Alt tyder på, at hun er flygtet barfodet gennem det øde snelandskab efter at være blevet brutalt voldtaget. Til at lede efterforskningen sender FBI en nyuddannet agent, Jane Banner. Det bliver en kamp for overlevelse, da hun og Cory sammen forsøger at finde ud af, hvem der stod bag den unge kvindes død. Medvirkende: Jeremy Renner, Elizabeth Olsen, Jon Bernthal m.fl. Instruktion: Taylor Sheridan.

02:55  

Fader Brown IX (8:10)
Fader Brown IX (8:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Bunty bliver genforenet med Fader Brown, da de sammen skal efterforske en mørk hemmelighed på et ungdomsfængsel for piger.

02:55  

Fader Brown IX (7:10)
Fader Brown IX (7:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Da far Brown besøger Chummys ferielejr, tager det ikke lang tid, før nogen dør.

03:40  

Antikkrejlerne XXVI (24:25)
Antikkrejlerne XXVI (24:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:40  

Antikkrejlerne XXVI (23:25)
Antikkrejlerne XXVI (23:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

00:35  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

01:35  

Kærlighed i terapi II (9:9)
Kærlighed i terapi II (9:9) Amerikansk dokumentarserie fra 2023. (Couples Therapy) Terapien for de fire par er ved at være slut. Nogle par er optimistiske og har mere klarsyn vedrørende deres forhold. Men ikke alle parforhold kan nødvendigvis holde evigt.

02:05  

Dolly: Historien om det klonede får
Dolly: Historien om det klonede får BBC-dokumentar fra 2021. (Horizon: Dolly: The Sheep That Changed the World) Det er verdens mest berømte får. I 1997 afslørede en gruppe forskere kloningen af fåret Dolly. For første gang var det lykkedes at skabe en perfekt kopi fra en celle af et voksent dyr. Det banebrydende resultat vakte stor opsigt verden over, men skabte også panik. Her fortæller dem, der skabte Dolly den kontroversielle historie om, hvordan hun blev lavet.

02:05  

Amerikanske taler der ændrede verden
Amerikanske taler der ændrede verden "Yes we can" og "Tear down this wall, mr. Gorbatjev" er to citater vi alle kender. Men hvorfor er lige de citater blevet så berømte? I den danskproducerede dokumentar "Amerikanske taler der ændrede verden," møder vi taleskriverne bag nogle af verdenshistoriens mest berømte præsidenttaler. Og så møder vi de danske statsministre, som blev påvirket af talerne - Anders Fogh Rasmussen, Lars Løkke Rasmussen og Helle Thorning Schmidt.

03:00  

Efterforskerne (6:6)
Efterforskerne (6:6) Dansk dokumentarserie fra 2021 Mettes forklaring passer ikke med politiets tele-data. Hvor var hun den nat, da hendes mand døde? Forsvarsadvokat Luise Høj og tidligere statsadvokat Birgitte Vestberg har hver deres syn på politiets efterforskning, men til sidst dukker afgørende oplysninger op. En række tidligere politifolk og advokater retter skarp kritik mod den generelle kvalitet i retssystemet.

03:30  

Undercoveragenten (6:6) - Flugten
Undercoveragenten (6:6) - Flugten Svensk dokumentarserie fra 2020. (Infiltratören) Peter Rätz har været politiets undercoveragent i næsten ti år, men nu er hans rigtige identitet afsløret. De hævngerrige rockere udlover en dusør på 1,5 millioner for deres tidligere vens hoved, og Peter Rätz må flygte med sin lille familie. Han har levet et liv på flugt lige siden.

TVR

01:45  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

01:55  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

02:05  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, NAKSKOV.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1209121342