Nakskov
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 30. marts 2020

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 30. marts 2020

DR1

00:30  

Hercule Poirot (10)
Hercule Poirot (10) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Drømmen" Er den hensynsløse fabrikant Benedict Farley blevet hypnotiseret til at begå selvmord? Det ser sådan ud, men Poirots små grå celler kan ikke acceptere en så usandsynlig forklaring.

01:20  

I farezonen (15:61)
I farezonen (15:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

02:15  

Hammerslag - Idyl til lavpris i Sønderjylland
Hammerslag - Idyl til lavpris i Sønderjylland Hammerslag er taget til Sønderjylland, hvor jagten er sat ind efter idyl til lavpris. Men hvor meget skal man egentlig af med, når man vil bo i Morten Korch'ske omgivelser? Vi lægger ud i landsbyen Stollig med et hus, der har alt, hvad man forbinder med landlig idyl - og selvfølgelig er det med stråtækt tag. Så skal der sættes pris på en gennemrenoveret landejendom med udsigt over markerne. Og til sidst venter der en tidligere købmandsgård i Tønder, som er en af byens ældste ejendomme. Vært: Christian Degn

03:00  

Bonderøven 2012 (2)
Bonderøven 2012 (2) Frank skal videre med ølbrygningen, og han får en gæst, der kan hjælpe. En sø graves ud på Kastaniegården, og Frank går i gang med at fjerne stråtaget fra det gamle stuehus. Sendt første gang 03.04.12

03:30  

Skattejægerne (1:10)
Skattejægerne (1:10) I aften i Skattejægerne krydser Helle Vilsbæk og Michael Christiansen Østersøen for at jagte svenske skatte til deres butik i Svaneke. Søren Sørensen fra Læborg Autohandel er taget på tur til Nordjylland og får købt et køretøj med hjem, han ellers aldrig handler med. Lisa Rasmussen og Jesper Bo Hansen fra Antik, Form & Design må løbe stærkt, når de kæmper med mange andre designentusiaster om at få fat på de gode møbler på et loppemarked.

04:00  

I hus til halsen VI (3)
I hus til halsen VI (3) Knud tæt på økonomisk ruin i sit lille idylliske hus i fynsk fiskerleje 180 graders havudsigt, et par hundrede meter til stranden og en dejlig stor have burde være enhver boligejers drøm. Men for den 63-årige Knud Erik Borgesen, der har haft huset til salg i næsten to år, er den sydfynske idyl blevet til et økonomisk mareridt. Knud sidder alene i huset efter han blev forladt af sin kæreste. Derfor har han og datteren Liv bedt "I hus til halsens" to eksperter om hjælp, så huset forhåbentlig kan blive solgt.

04:45  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:45  

Dage i haven (4:8)
Dage i haven (4:8) I dag vil Pernilla og indretningsarkitekten Malin forvandle det lille drivhus til en jungle. John har travlt forskellige steder i haven, mens Tareq af lutter glæde over sit nye køkken kaster sig ud i en ret, der er ren luksus.

06:45  

Søren Ryge: Orla fiskermand
Søren Ryge: Orla fiskermand Orla har levet hele sit liv i et lille hus et stenkast fra Djurslands kyst. Han har aldrig haft bil, men altid haft en båd, for han er fisker. Han har fisket fra en lille, åben båd hele sit liv - og levet af det. Søren Ryge var med ham en morgen, har røgtede sine garn.

07:15  

Skattejægerne (1:10)
Skattejægerne (1:10) I aften i Skattejægerne krydser Helle Vilsbæk og Michael Christiansen Østersøen for at jagte svenske skatte til deres butik i Svaneke. Søren Sørensen fra Læborg Autohandel er taget på tur til Nordjylland og får købt et køretøj med hjem, han ellers aldrig handler med. Lisa Rasmussen og Jesper Bo Hansen fra Antik, Form & Design må løbe stærkt, når de kæmper med mange andre designentusiaster om at få fat på de gode møbler på et loppemarked.

07:45  

Spiondyr i sneen
Spiondyr i sneen Det er ikke spor let at leve i naturens dybfryser. Men for visse dyr er is og sne den ultimative legeplads. Ved hjælp af spionkameraer undersøger vi, hvordan nogle af verdens mest robuste dyr overlever på trods af temperaturer under nul. Hvordan de finder kærlighed, tager sig af deres unger og bare har det sjovt.

08:45  

Aftenshowet - Ugens højdepunkter
Aftenshowet - Ugens højdepunkter Vi giver dig de bedste, de sjoveste, de mest rørende og afgørende øjeblikke fra ugens gæster og aktuelle historier, når programmets værter på skift samler nogle af de samtaler, debatter og historier der gjorde særligt indtryk på dem i ugen der gik. Her kan du se, eller gense, et engageret og levende ekstrakt af det der optog os, gav os nye perspektiver, og klædte os på til at tage samtalerne videre fra Aftenshowets studie på Rådhuspladsen i København.

DR2

01:05  

Madonnas dansere
Madonnas dansere I 1990 fulgte syv unge dansere, seks bøsser og en hetero, Madonna på hendes mest kontroversielle turné. Både på scenen og i den legendariske dokumentarfilm 'I seng med Madonna' brugte Madonna showet og danserne til at agitere for ytringsfrihed, homoseksuelles rettigheder og kampen mod aids. Virkeligheden for danserne var en lidt anden, og her 25 år efter fortæller de gribende om kampen for at overkomme skammen og finde modet til at være sig selv.

02:30  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Når livet vender (4:7): Tvangsgift
Når livet vender (4:7): Tvangsgift Rani blev født i England, men blev bortgift i Pakistan som 14-årig. I 29 år levede hun i et tvangsægteskab, hvor hun konstant blev mishandlet og voldtaget. Da hendes sønner også begyndte at slå hende og kalde hende luder, indså hun, at hun måtte flygte for at overleve. Hun kom til Sverige i 2008, og i dag har hun arbejde, venner og sin egen lejlighed. Her fortæller Rani journalisten Anja Kontor om, hvordan hun kom videre i livet.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Søpapegøjernes ø II (32)
Søpapegøjernes ø II (32)

05:10  

Minisekterne (3)
Minisekterne (3) Fransk animationsserie om insekternes verden.

05:20  

Masha og Bjørnen (22)
Masha og Bjørnen (22) Hulebjørnens lærling

05:30  

Ramasjang Mysteriet (1)
Ramasjang Mysteriet (1) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Ernest & Celestine (11)
Ernest & Celestine (11)

06:10  

Luk op Luk i - KRUDT I RØVEN
Luk op Luk i - KRUDT I RØVEN Sofie forbereder en rolig hyggedag, men Katrine har alt for meget krudt i røven til at være rolig. Sofie har selv lært at tøjle sit krudt i røven, så det lærer hun videre til Katrine. Sofie Torp og Katrine Bille lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at have krudt i røven.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Superhelten Sprinter Galore (7)
Superhelten Sprinter Galore (7)

06:50  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

07:00  

Gurli Gris II (21)
Gurli Gris II (21) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Gurli Gris II (22)
Gurli Gris II (22) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:10  

Simon
Simon

07:20  

Oda Omvendt (1)
Oda Omvendt (1) Karl maler en flot orange hval, men det må man ikke for Balder. Børn skal tegne ting, så de ligner! Da Karls far maler Karls tegning over derhjemme, går Karl til Oda Omvendt efter hjælp. Oda låner Karl sin omvendt-zapper, og sammen fylder Karl og Oda Karls far med fantasi. Straks er der sjov og ballade hjemme hos Karl. Men udenfor kommer Balder gående forbi og hører, Karls og Karls fars latter - og hvis der er noget, Balder ikke kan udstå, er det grin og latter.

07:30  

Didrik Drage (8)
Didrik Drage (8)

07:45  

Motor Mille på maskintur (1)
Motor Mille på maskintur (1) Motor Mille hedder ikke Motor Mille for ingenting. Hun elsker nemlig at køre store maskiner. Så da gadens børn spørger, om hun også kan køre en brandbil, og hun må svare 'nej', skynder hun sig ud for at lære det. Hvordan styrer man egentlig kranen? Og hvordan slukker man en ildebrand?

08:00  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

08:15  

Pax' jordiske eventyr III (6:10)
Pax' jordiske eventyr III (6:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som ejendomsmægler i et ejendomsmæglerfirma. Hun får en ny ven, viser hus frem på en helt ny måde, brænder sig, bliver den mest populære mægler gennem tiden - og driver den sure Tante til vanvid.

08:30  

Sprinter Galore II - Arbejde (8)
Sprinter Galore II - Arbejde (8) Heino insisterer på at samle en vugge for Thomas og Kathrine, så for ikke at blive opdaget, må Sprinter tage med Thomas på arbejde. Livet som politimand viser sig dog at være lidt mindre spændende, end Sprinter havde troet, ligesom det at have en superhelt med på arbejde viser sig at være mere udfordrende, end Thomas havde håbet på ...

08:55  

TV AVISEN for dyr - Heste-hårmode (7)
TV AVISEN for dyr - Heste-hårmode (7) Hvilken frisure er moderne blandt heste? Pjuske sender reporteren Stefan ud på en rideskole, for at snakke med hestene om årets hestehårmode. Der er også godt nyt til alle fluer, som keder sig. Fluen Funny Finn har nemlig et godt tip til hvordan man kan lave fluefis og have det sjovt. Pjuske interviewer også Boogie, som har vundet guldfiskenes store glemmekonkurrence, og til sidst er der selvfølgelig en vejrudsigt med vejrhanen Verner.

 
DR1

09:15  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

09:20  

Landsbyhospitalet (73)
Landsbyhospitalet (73) Forstanderinden farer i flint, da hun opdager, hvad Susie har bedrevet. Dr. Burnett kæmper med hele to dilemmaer. Og mr. Rose får en krise, da tingene hverken går som planlagt på golfbanen eller operationsstuen.

10:05  

Antikkrejlerne XX (22:25)
Antikkrejlerne XX (22:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på auktion. Hvem får det største overskud?

10:50  

Antikkrejlerne XX (23:25)
Antikkrejlerne XX (23:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på auktion. Hvem får det største overskud?

11:40  

Bonderøven 2012 (3)
Bonderøven 2012 (3) Frank besøger en landsby i Tanzania i Afrika for at lære nyt og prøve beboernes selvforsyningsliv. Han skal dog stå tidligt op for at følge med i både markarbejde og madlavning, hvorimod Frank - selv i Afrika - er på hjemmebane, når det gælder håndværk. Sendt første gang 10.04.12

DR2

09:00  

De forfængelige (1:6)
De forfængelige (1:6) Dansk reportage fra 2014 Chris Pedersen kigger på danskernes forfængelighed. I dette program skal det handle om erotik og forførelse, når Chris møder kongen af dansk burlesque. Sendt første gang 07.08.2014

09:30  

De forfængelige (2:6)
De forfængelige (2:6) Dansk reportage fra 2014 Chris Pedersen kigger på danskernes forfængelighed. I dette program skal det handle om, hvad der sker, når man smider det hele, når Chris Pedersen er til naturistmiddag i et parcelhus i Odense. Sendt første gang 14.08.2014

10:00  

Fremtidens teknologi: Rusland (9:10)
Fremtidens teknologi: Rusland (9:10) Journalisten Ashlee Vance rejser ud i verden for at møde de forskere og opfindere, der lige nu er i gang med at forme vores teknologiske fremtid. I denne episode går turen til Rusland.

10:25  

Fremtidens teknologi: Chile (10:10)
Fremtidens teknologi: Chile (10:10) Journalisten Ashlee Vance rejser ud i verden for at møde de forskere og opfindere, der lige nu er i gang med at forme vores teknologiske fremtid. I denne episode går turen til Chile.

10:50  

Hvad er lyd? (1:2)
Hvad er lyd? (1:2) Verden er fuld af lyde. De er overalt omkring os og gemmer på ekstraordinære hemmeligheder. Tag med dr. Helen Czerski ud på en sonisk rejse, når hun sammen med forskellige forskere undersøger videnskaben bag de lyde, vi kender, og de lyde, som vi normalt ikke kan høre - fra sangstemmen, aktive vulkaner og til lydbølger i rummet.

11:40  

Hvad er lyd? (2:2)
Hvad er lyd? (2:2) Verden er fuld af lyde. De er overalt omkring os og gemmer på ekstraordinære hemmeligheder. Tag med dr. Helen Czerski, når hun sammen med forskellige forskere tager os med på en sonisk rejse gennem universets lyde - for at afsløre, hvad lydens fysik kan fortælle os om verden og hvordan den fungerer.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (7)
Flaskepost fra Stillehavet (7)

09:20  

Stop! (7)
Stop! (7) Klara har fundet på en ny leg som hedder forestillinger. Men resten af familien er optaget af andre kedelige ting og vil ikke lege. Men hun ved, hvordan hun skal få dem til at ændre mening...

09:25  

Stop! (8)
Stop! (8) Klaras moster er på besøg. Hun har altid rigtig gode karameller med, men for at få lov til at smage, skal man først give moster et kram. Det vil Klara ikke, så hun gemmer sig.

09:30  

Busters verden (6:6)
Busters verden (6:6) Buster og Ingeborg besøger fru Larsens gravsted. Buster laver to perfekte tryllenumre ved Joannas fest, og mens Joanna spiller klaver for de fine gæster, drømmer han søde drømme.

09:55  

Vi er Pelle og Maise - Særlige dag (8)
Vi er Pelle og Maise - Særlige dag (8) Maise skal på hospitalet og opereres. Hun må ikke få morgenmad, men kun sutte lidt på en slikkepind. Maise ved, at far og mor har købt en gave til hende, som hun får, når hun vågner fra operationen. Men hun er for dårlig til at lege, så hun venter til hun kommer hjem til Pelle, så de kan lege sammen.

10:00  

Vilde venner (5)
Vilde venner (5) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det William og Bertram, der har vagten i klubhuset. De skal lave hullerne i hegnet i andegården så ænderne ikke flyver væk og redde en svane, der har spist t en fiskekrog.

10:25  

Heino fikser alt - Kagen (16)
Heino fikser alt - Kagen (16) Linus vil gerne gøre sin mor glad og bage en kage til hende, men han aner ikke hvordan, man bager. Heino og Linus går straks i gang, men det viser sig ikke at være helt så let, som Heino troede.

10:35  

Skæg med bogstaver - B
Skæg med bogstaver - B Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet B, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog.

11:00  

Kaj og Andrea er med i Oles trylleshow
Kaj og Andrea er med i Oles trylleshow Ole og Karla har lavet et trylleshow. Blandt andet bliver Kaj tryllet ind og ud af rør, og Andrea er den "oversavede" dame.

11:30  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Hvis man låser sin hytte, skal man passe på, at Viola ikke sidder derinde med kager og saft. Og i hvert fald skal man ikke tabe nøglen. Bamse låner en hængelås, så han ligesom Viola kan låse sin hytte af. Da han kommer hjem, har der netop været en ubuden Kylling, som har stillet en plante på bordet og svinet med jord rundt omkring. Nu skal der lukkes af, og mens Bamse sætter skodder for, smutter Viola uset ind - med favnen fuld af kager og saftevand. Hængelåsen på, men nu er der mystiske spøgelseslyde inde fra hytten. Bamse bliver så forskrækket, at han taber nøglen, og da han sammen med Kylling nærmer sig hytten igen, bliver det opdaget, at Viola er låst inde. Hvordan skal hun komme ud - eller i hvert fald få kagerne ud til de lækkersultne?

DR1

12:10  

Kender du typen? 2017 (12)
Kender du typen? 2017 (12) Hvem er det, der drøner rundt i København på en gammel havelåge, har køkkenbordet fyldt med spændende specialiteter fra ind- og udland og taler i telefon med sine forældre hver eneste dag? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup forsøge at regne ud i aftenens "Kender Du Typen?", hvor de også hilser på nogle af filmverdenens helt store ikoner. Vært: Mads Steffensen

12:55  

Hammerslag 2014 ( 1)
Hammerslag 2014 ( 1) I aften går turen til Fyn i Hammerslag. Vi besøger først et bindingsværkshus ved Assens, som emmer af historie, og herefter går turen ind mod en forstad til Odense, som byder på et gedigent hus fra 50erne. Aftenens sidste bolig er et arkitekttegnet hus i Odenses svar på Beverly Hills. Og hvad sådan en ejendom koster, det kan du gætte med på i Hammerslag. www.dr.dk/hammerslag Sendt første gang 08.04.14

13:35  

MesterSkaberne (6:8)
MesterSkaberne (6:8) Denne gang bliver der slukket for strømmen i værkstedet. Og parrene bliver tvunget til at tænke anderledes, i den lille kreative opgave, når alt skal laves ved håndkraft. Og så bliver de testet i en af de sværeste discipliner når de i den store opgave skal designe og bygge stole af en gammel høvlebænk.

14:20  

I hus til halsen VI (3)
I hus til halsen VI (3) Knud tæt på økonomisk ruin i sit lille idylliske hus i fynsk fiskerleje 180 graders havudsigt, et par hundrede meter til stranden og en dejlig stor have burde være enhver boligejers drøm. Men for den 63-årige Knud Erik Borgesen, der har haft huset til salg i næsten to år, er den sydfynske idyl blevet til et økonomisk mareridt. Knud sidder alene i huset efter han blev forladt af sin kæreste. Derfor har han og datteren Liv bedt "I hus til halsens" to eksperter om hjælp, så huset forhåbentlig kan blive solgt.

DR2

12:30  

Mata Hari - spion og sexsymbol
Mata Hari - spion og sexsymbol Den berømte hollandske erotiske danser, Mata Hari (1876-1917), er indbegrebet af skønhed og feminin forførelse. Hun betog tidens mest indflydelsesrige mænd, men blev midt under Første Verdenskrig arresteret af franskmændene for at spionere for Tyskland og skudt. Men forrådte Mata Hari virkelig de hemmeligheder, der blev hvisket til hende på puden af indflydelsesrige elskere? Var Mata Hari, verdens mest berømte og smukkeste spion, skyldig?

13:25  

Hjælp - min far er dement!
Hjælp - min far er dement! Komikeren David Baddiel har et problem med sin 82 år gamle far, Colin, der lider af en sjælden form for demens, som får ham til at bande og svovle, være aggressiv og bundsjofel. Problemet er ifølge David, at sådan har hans far faktisk altid været. Demensen har bare fremhævet Colins personlighed. Så når Colin kalder David for en 'stor bunke lort´, mener han det så faktisk?

14:15  

Det fantastiske byliv - Detroit og Windsor (3:6)
Det fantastiske byliv - Detroit og Windsor (3:6) Byliv har afgørende betydning for borgernes trivsel. Den dansk-canadiske byplanlægger Mikael Colville-Andersen udforsker, hvordan man skaber et moderne og menneskevenligt bydesign. I Detroit oplever han en by, der tidligere var en af Amerikas mest velstående byer. Men som i dag er gået konkurs. Noget der også påvirker den canadiske naboby Windsor.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal Team Tornado køre imod Fodboldnørderne. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned ad Striben, ud på specialbanen på et savværk og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne? www.dr.dk/rally

12:30  

Hr. Skægs hotel - Lommetyven (12)
Hr. Skægs hotel - Lommetyven (12) Hr. Skæg kan ikke forstå, hvorfor ting forsvinder på hotellet. Og nu kommer den finske dame med den store frakke og siger, at alle tingene på hendes værelse er forsvundet. Men måske har damen selv noget med det at gøre?

12:45  

Kika og Bob (10)
Kika og Bob (10) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

12:55  

Junglebogen (21)
Junglebogen (21)

13:10  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at haletudser bliver til frøer? Tag med Lille Nørd på frø-eventyr, og se hvad der sker når Anders fanger frøer og om Katrine tør holde en frø.

13:40  

Sikker & Søn VI (13)
Sikker & Søn VI (13) Gokart-ræset Sikker og Søn skal til gokart-ræs på deres fridag. Problemet er, at racerkørerne også holder fridag. Heldigvis kommer racerlegenden 'Det hvide lyn' forbi. Søn tør ikke ræse imod ham, og prøver at få sin far til det. Men Sikker er pludselig forsvundet.

13:50  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

14:10  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:20  

Byttebiksen (3)
Byttebiksen (3) Lotte kæmper med at få åbnet en genstridig kokosnød, og imens får Byttebiksen besøg af capoeira-glade Ziggy, hinkestærke Vilma og Adam, der har lavet en papirrobot sammen med sin bedstefar.

14:40  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:05  

Hercule Poirot (9)
Hercule Poirot (9) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Klør konge" 51 spillekort er ét for lidt til et parti bridge, og morderens alibi må derfor være falsk. Men Poirot er ikke en offentlig myndighed som politiet, så han kan tillade sig at have sine private sympatier. Og de omfatter også ung kærlighed.

16:00  

Hercule Poirot (10)
Hercule Poirot (10) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Drømmen" Er den hensynsløse fabrikant Benedict Farley blevet hypnotiseret til at begå selvmord? Det ser sådan ud, men Poirots små grå celler kan ikke acceptere en så usandsynlig forklaring.

16:50  

Landsbyhospitalet (75)
Landsbyhospitalet (75) Susie når frem til en beslutning om sin fremtid. Samtidig forsøger søster Brigid at sikre fremtiden for Moira og hendes spædbarn, men da tingene tager en chokerende drejning, må dr. Weatherill og dr. Ormerod træffe en svær beslutning.

17:35  

Jordemoderen VI (5)
Jordemoderen VI (5) Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

DR2

15:00  

Det fantastiske byliv - Montreal (4:6)
Det fantastiske byliv - Montreal (4:6) Byliv har afgørende betydning for borgernes trivsel. Den dansk-canadiske byplanlægger Mikael Colville-Andersen udforsker, hvordan man skaber et moderne og menneskevenligt bydesign. I Montreal oplever han, hvad man får, hvis man parrer Paris med New York. Men selvom det er den næststørste franskstalende by i verden, så har den canadiske storby alligevel sin helt egen identitet.

15:45  

Danmark Ekspeditionen (5:5)
Danmark Ekspeditionen (5:5) DR kører med hundeslæde i sporet af de polarforskere, der for 100 år siden skrev Danmark Ekspeditionen ind i polarhistorien. I 1907 endte dramaet i en tragedie en kold og mørk decemberdag. Deltagerne i DR's ekspedition er tæt på målet - men de er også ved at være slidt ned. Ekspeditionsdeltagerne tager afsked med Kronprins Frederik, inden de kører ind på forsvarets nordligste bastion, Station Nord, til et længe savnet brusebad. Tilrettelæggelse: Søren Lindbjerg. Sendt første gang 16.11.06

16:15  

Heksejagt (1:3)
Heksejagt (1:3) I 1400tallet spredtes rygter om, at der blev flere og flere hekse. Heksene havde indgået en pagt med djævelen om at omstyrte verdens orden. Angsten for heksene bredte sig blandt folk og udviklede sig til et massehysteri. De skulle findes og brændes på bålet. Tilrettelæggelse: Lone Leegaard. Sendt første gang 24.09.06

16:55  

Hvorfor er Ludwig ikke konge? (4:4)
Hvorfor er Ludwig ikke konge? (4:4) Vi tager den én gang til for Prins Knud, for ham Prins Knud må have været lidt tung og træg i opfattelsen. Eller hvad? Ludwig må konstatere, at hans oldefar, som taber i det kongelige skakspil, har været et let offer for revyskriverne på de skrå brædder. Tonen har været og er stadig hård. En ting er at tabe retten til tronen, men hvordan går det til at mobberier og forhånelse går hen og bliver legalt?

17:25  

USA i farver - Et hårdtarbejdende folk
USA i farver - Et hårdtarbejdende folk I første halvdel af det 20. århundrede lider de amerikanske arbejdstagere under lange arbejdsdage, farlige arbejdsforhold og svage fagforeninger. Men i 1920'erne skaber velstand og teknologi nye job. Og i 1950'erne er de en del af en arbejdsstyrke, der bygger den rigeste og mest magtfulde økonomi i verden. Gennem sjældne privatoptagelser i farver dykker vi ned i de amerikanske arbejderes liv.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:05  

Gurli Gris VII (15)
Gurli Gris VII (15)

15:10  

Gurli Gris VII (16)
Gurli Gris VII (16)

15:15  

Simon
Simon

15:20  

Simon
Simon

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Vidundervovsen Vaffel (60)
Vidundervovsen Vaffel (60)

16:00  

Trulliland
Trulliland

16:10  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Theodore til pyjamasfest

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Livvagten

16:35  

Paw Patrol IV (8)
Paw Patrol IV (8)

17:00  

Rosa fra Rouladegade II (9)
Rosa fra Rouladegade II (9) Julies mormor er god til at bage. Hun bager boller og kager til dem hun godt kan lide - også til ænderne nede ved søen. Nu synes Julie det er på tide, at der er nogen der bager en kage til mormor. Hun beder derfor Rosa om bagehjælp og sammen tager de på hemmelig kagemission, for at udspionere mormor og finde ud af, hvad hun godt kan lide. Uheldigvis kommer mormor hjem midt i det hele og de må være helt stille og liste, hvis de ikke skal blive opdaget. For så ville det jo ikke være en overraskelse.

17:30  

Onkel Rejes sørøvershow II (1)
Onkel Rejes sørøvershow II (1) Dr. John har taget Ronjas storebror Max til fange for at koge ham om til stikpiller. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en vampyrhaj, en selvantændelig dynamitstang og en forrygende rutschebanetur i et nedlagt tivoli. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

17:45  

Motor Mille på maskintur (5)
Motor Mille på maskintur (5) Motor Mille elsker store maskiner, men hun har aldrig prøvet at køre en asfaltudlægger. Hun tager derfor ud for at møde Margit, der lægger asfalt med en stor maskine på larvefødder. Det skal vise sig ikke at være helt nemt at styre sådan en, så asfalten ligger jævnt på vejen. Så Motor Mille må øve sig.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Scandinavian Star (4:6)
Scandinavian Star (4:6) Dansk dokumentar fra 2020 Norsk politi har tidligt fået et tip om, at der befinder sig en tidligere dømt pyroman blandt de omkomne. Det drejer sig om en dansk lastbilchauffør, og på trods af manglende beviser vælger norsk politi at udpege ham som gerningsmanden. Nogle overlevende kan ikke få det til at stemme og begynder selv at undersøge sagen.

DR2

18:15  

Spioner i krig: Spionudveksling
Spioner i krig: Spionudveksling I 2010 sker den største spionudveksling mellem USA og Rusland siden den kolde krig. Fra USA bliver ti russere overgivet, som i årtier har levet under dække i Vesten. Og fra Rusland bliver fire frigivet, anklaget for at være USA's agenter. Her dykker vi ned i historien, der markerer begyndelsen på en ny æra inden for global spionage, med Ruslands spionchef, Vladimir Putin, i centrum.

19:00  

World on Fire (2:7)
World on Fire (2:7) Krigen har raset i en måned. Harry er vendt hjem til Manchester, men hvordan kan han fortælle sin mor eller Lois sandheden om sin unge polske ledsager, Jan? Warzawa lægges i ruiner af tyskerne, og mens Harry er desperat efter nyheder, planlægger Kasia at flygte ud af byen sammen med sin mor. I Paris er Webster og Albert faldet for hinanden, men deres glæde overskygges af den stadig farligere fordomsfuldhed, de møder.

20:00  

M - En by jager en morder (2:3)
M - En by jager en morder (2:3) Tre børn er fundet myrdet, men hvem er det tredje barn? En halskæde med et M på er det eneste spor. For at virke handlekraftigt begynder politiet at rydde op i byens underverden. Det passer ikke forbryderne, der selv går på jagt efter morderen. Samtidig udnytter indenrigsministeren situationen til at fremme sin egen dagsorden.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for får V (12)
F for får V (12)

18:15  

Pax' jordiske eventyr III (1:10)
Pax' jordiske eventyr III (1:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax besøge en brandstation, hvor hun slukker brande, smager lækre kager og driver den sure Tante til vanvid.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene II (34)
Pyjamasheltene II (34)

18:53  

Leon
Leon

18:56  

Leon
Leon

19:00  

Wild Kratts III (26)
Wild Kratts III (26)

19:20  

Svampebob Firkant VII (5)
Svampebob Firkant VII (5) Hold Bikini Bunden smuk + En ven til Gary

19:45  

Vi' bare bjørne III (30)
Vi' bare bjørne III (30)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Pengejægerne (4:4)
Pengejægerne (4:4) Da en stor bilforhandler på Amager går konkurs viser det sig, at der er forsvundet en stor mængde luksusbiler, bl.a. af mærkerne Ferrari, Audi og Mercedes. I alt mangler der 50 millioner kroner i konkursboet - penge som ellers burde ligge i statskassen. Advokaterne fra Kammeradvokaten og DR's journalister tager til London i jagten på de manglende millioner og sagen viser sig at trække tråde til danmarkshistoriens mest omfattende svindelsag: Operation Greed.

22:10  

Deadwater Fell (1:2)
Deadwater Fell (1:2) Et hus brænder ned, og en lille skotsk by sønderrives af sorg og mistænksomhed. En mor og hendes tre små døtre omkommer i branden - kun pigernes far, lægen Tom, overlever. Efterforskningen antyder, at der ikke var tale om en ulykke. Men hvem kunne finde på at gøre den lille, tilsyneladende harmoniske familie ondt? "Bevægende og fængslende", skrev avisen The Guardian om serien, der har David Tennant fra 'Broadchurch' i hovedrollen.

23:40  

Løvens Hule Storbritannien XV (9:14)
Løvens Hule Storbritannien XV (9:14) Sveden pibler frem, når nye iværksætterne forsøger at lande en investering. En duo bringer deres sunde snacks til hulen i håb om en varm velkomst. Men sluger løverne deres idé? Eller kan tre brødre pitche deres skægplejeprodukter, så de får kontanter og ikke barberkniven?

DR2

21:30  

Guilt (4:4)
Guilt (4:4) Max bestemmer sig for at gå i offensiven mod gangsteren Roy Lynch. Det er ikke hans klogeste beslutning. Samtidig er der optræk til problemer for både Angie og Sheila. Pludselig giver Walters rigtige niece nemlig livstegn fra sig.

22:20  

Glemte forbrydelser - den prostitueredes skæbne
Glemte forbrydelser - den prostitueredes skæbne Allerede i begyndelsen af 1900-tallet krævede en gruppe kvinder, at det ikke var de prostituerede, men derimod deres kunder, der skulle kriminaliseres. Det skulle gå mange år, før denne tanke blev til en lov - og da havde en postitueret forlængst taget skæbnen i sin egen hånd! Nordvision fra Sverige.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Døden tager de unge - Historien om den spanske syge
Døden tager de unge - Historien om den spanske syge Børn og unge mennesker begynder pludselig at dø i København, og i løbet af kort tid har en usynlig dræber sendt tusindvis af mennesker i graven over hele Danmark. Men hvad skete der? Det her er historien om den ukendte epidemi, som hærgede Danmark for præcis 100 år siden. Og hvorfor noget lignede kan ske igen i dag.

23:45  

Når støvet har lagt sig (9:10)
Når støvet har lagt sig (9:10) Selvom Gingers bevismateriale peger på nye mistænkte, er Jamal stemplet i lokalsamfundet, og hans familie er bekymret. Elisabeths drastiske metoder afsløres, og hendes nærmeste får nok. Marie udskrives fra hospitalet og har en plan, som Louise ikke kender til. Nikolaj er deprimeret og fordrukken, så Lisa tager ham med til den koncert, hun skal spille i byen. Mortens udskejelser skaber konflikt i familien, og Camilla stiller ham et ultimatum. Ginger forsoner sig med Holger, som har noget i ærmet - en gave til Ginger. Uegnet for børn. Medvirkende: Jacob Lohmann, Karen-Lise Mynster, Peter Christoffersen, Arian Kashef, Viola Martinsen, Henning Jensen, Malin Crépin, Katinka Lærke Petersen. Hovedforfatter: Ida Maria Rydén & Dorte W. Høgh. Episodeforfatter: Ida Maria Rydén. Instruktør: Milad Alami. Producent: Stinna Lassen. Produktion: DR Drama.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:40  

Hercule Poirot (9)
Hercule Poirot (9) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Klør konge" 51 spillekort er ét for lidt til et parti bridge, og morderens alibi må derfor være falsk. Men Poirot er ikke en offentlig myndighed som politiet, så han kan tillade sig at have sine private sympatier. Og de omfatter også ung kærlighed.

01:30  

Hercule Poirot (10)
Hercule Poirot (10) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Drømmen" Er den hensynsløse fabrikant Benedict Farley blevet hypnotiseret til at begå selvmord? Det ser sådan ud, men Poirots små grå celler kan ikke acceptere en så usandsynlig forklaring.

02:20  

I farezonen (16:61)
I farezonen (16:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

03:10  

Kender du typen? 2017 (12)
Kender du typen? 2017 (12) Hvem er det, der drøner rundt i København på en gammel havelåge, har køkkenbordet fyldt med spændende specialiteter fra ind- og udland og taler i telefon med sine forældre hver eneste dag? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup forsøge at regne ud i aftenens "Kender Du Typen?", hvor de også hilser på nogle af filmverdenens helt store ikoner. Vært: Mads Steffensen

03:55  

Bonderøven 2012 (3)
Bonderøven 2012 (3) Frank besøger en landsby i Tanzania i Afrika for at lære nyt og prøve beboernes selvforsyningsliv. Han skal dog stå tidligt op for at følge med i både markarbejde og madlavning, hvorimod Frank - selv i Afrika - er på hjemmebane, når det gælder håndværk. Sendt første gang 10.04.12

DR2

00:45  

Dramadronning (4:4)
Dramadronning (4:4) Anna skriver midt i sin egen sorg teaterstykket 'Tatovering' om en ung kvindes farvel til sin døende far. Hun har lovet Mungo Park at få de unge i teatret og vende svigtende salgstal op til årets økonomimøde. Men et forsøg på at lokke de lokale gymnasieelever i teatret går ikke som forventet. Og op til premieren støder Anna på uforudsete problemer med én af skuespillerne.

01:15  

En farlig arv (4:4)
En farlig arv (4:4) Jon er nu nået til sidste undersøgelse af sin hjerne, hos en af landets førende psykiatere Ole Mors. Han er med til at få karakteriseret nogle af Jons symptomer, som viser sig at være lidt mere alvorlige end først antaget. Når disse informationer bliver sammenholdt med alle de andre undersøgelser Jon har været igennem - giver det så en diagnose i sidste ende og i så fald hvilken? Og i givet tilfælde, hvordan kan Jon leve videre med sådan en.

01:40  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, NAKSKOV.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0330020154