Nakskov
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: tirsdag d. 23. juli 2024

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: tirsdag d. 23. juli 2024

DR1

05:05  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:10  

Koralrevets hemmeligheder - Thailand (4:4)
Koralrevets hemmeligheder - Thailand (4:4) Britisk dokumentarserie fra 2020. (Ocean Wild) Thailand er et af de lande i Sydøstasien, der har den største biodiversitet. De thailandske farvande vrimler med liv under havoverfladen. I mangroven og ved koralrevene lever der hundredvis af fiskearter. Og på dybere vand lever de store havrovdyr. Dyk med ned under havoverfladen og se, hvordan de havlevende dyr i Thailand har udviklet opfindsomme forsvarsstrategier - og hvordan rovdyrene har lært sig at jage de byttedyr, som er sværest at fange.

07:00  

TVA
TVA Det Demokratiske Parti i USA udpeger partiets nye præsidentkandidat senest 7. august, og hvis en kandidat har opbakning fra mindst 300 delegerede, kan afstemningen begynde allerede 1. august. Partiet skulle egentligt først vælge deres præsidentkandidat på et konvent fra 19.-22. august. Kamala Harris er lige nu den eneste kandidat, der har meldt sig på banen, efter at Joe Biden har trukket sig. TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os.

07:15  

Mændenes Paradis - Noget for noget (3:3)
Mændenes Paradis - Noget for noget (3:3) Hennings visum er ved at løbe ud, så han må hjem til Struer i tre måneder, mens kæresten skal servere for andre mænd i en bar i Thailand. Kan forholdet klare det? Kenn var bag tremmer i Danmark. Den løbebane har han lagt bag sig, og er i gang med at bygge en hel by til danske mænd i Thailand. Pasinee og Bjarne har fundet hinanden på en datingsite. De er begge over 60 år. For hende handler forholdet mere om den gensidige respekt end om penge. Tilrettelæggelse: Michael Plejdrup

07:45  

Aftenshowet
Aftenshowet Sammen med dagens gæstevært, Julie Steincke, tegner vi et portræt af USA's vicepræsident, Kamala Harris, der nu forsøger at blive valgt som Demokraternes præsidentkandidat. Hvem er hun? Historisk Tour de France sluttede i går. Michael Mørkøv og Claus Elming peger på deres største øjeblikke. Julie Steincke elsker at tale med fremmede, men undrer sig over, hvorfor det er så svært her i Danmark. Aftenens værter er Nola Grace Gaardmand og Julie Steincke. DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:40  

På tyk is - med drager over Grønland (1:3)
På tyk is - med drager over Grønland (1:3) Seks kitere - heriblandt den norske tronarving - tager på en fantastisk formidlingsekspedition tværs over Grønland. Mens kronprins Haakon fejrer den norske nationaldag, forbereder ekspeditionsleder Harald Dag Jølle og resten af holdet den kommende ekspedition.

DR2

05:10  

Deadline: Hvem former Europas fremtid?
Deadline: Hvem former Europas fremtid? Ursula von der Leyen er genvalgt som formand for EU-Kommissionen med forstærket mandat. Hvad vil hun sige til Viktor Orban, der ønsker forhandlinger med Putin? Og hvad vil hun sige til den tyske regering, der vil skære i støtten til Ukraine?

05:40  

Deadline: Tager tech magten fra os?
Deadline: Tager tech magten fra os? Vi taler ikke om det, når vi skal vælge vores politikere, men sandheden er, at techgiganterne i disse år vokser sig stærkere og stærkere på vores bekostning. Kunstig intelligens kan ændre alt omkring os, uden at vi nogensinde når at opdage det. Sådan lyder advarslen fra Cambridge-professoren David Runciman. Vært: Clement Kjersgaard.

06:10  

Deadline: Er Europa klar til Trump i Det Hvide Hus?
Deadline: Er Europa klar til Trump i Det Hvide Hus? I USA har Donald Trump præsenteret sin vicepræsidentkandidat, JD Vance, som siger nej til Ukraine i NATO - og forventer, at ukrainerne må afgive land til Rusland. I Bruxelles stemmer de om, HVEM der skal stå i spidsen for EU. Er Europa klar til Donald Trump i Det Hvide Hus?

06:40  

Bidens exit og Demokraternes fremtid
Bidens exit og Demokraternes fremtid Med ét opslag på X var det hele forandret: I går trak Joe Biden sig ud af valgkampen med ønsket om at blive afløst af sin vicepræsident Kamala Harris. Kan det ændre noget for det demokratiske parti? Og hvad betyder det for et splittet, splintret USA?

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA
Seneste nyt fra TVA

TVR

05:00  

Ramasjang Mysteriet III (2)
Ramasjang Mysteriet III (2) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:32  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:35  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:45  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:50  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

06:00  

Bamselægen - Noget i øret og en gammel bamse (8)
Bamselægen - Noget i øret og en gammel bamse (8) Seraphinas bamse Smutsa opfører sig ikke, som den plejer. Den svarer ikke, når Seraphina kalder, og den danser ikke, når der er musik. Sandra og Seraphina finder ud af, at det er fordi, Smutsa ikke kan høre. De undersøger, om den er døv, men det viser sig, at den bare har taget modellervoks i ørerne. Bagefter hjælper Seraphina Sandra med at gå stuegang hos en gammel bamse, der har brug for pleje.

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Motor Mille og uniformerne - Ambulance (7)
Motor Mille og uniformerne - Ambulance (7) Motor Mille elsker at hjælpe andre, og fortæller børnene om dengang hun var med en ambulanceredder ude og hjælpe en mand der var kommet galt afsted, og faldet på cykel. Der er meget, man skal holde styr på. F.eks. skal man kunne holde hovedet koldt som ambulanceredder.

06:45  

F for får V (4)
F for får V (4)

06:50  

Sarah og And (4)
Sarah og And (4)

07:00  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:07  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon
Simon

07:15  

Simon
Simon

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Oda Omvendt (3)
Oda Omvendt (3)

07:45  

Superhelten Sprinter Galore (1)
Superhelten Sprinter Galore (1) DiktaThor og Cleopatra holder våbenhvile og slår pjalterne sammen for at stoppe Sprinter. De sætter fælder op overalt i Bakkeby, men det er alle andre end superhelten, der går i dem. Det begynder at se sort ud, og der er kun én ting, Sprinter kan gøre - spille skurkenes superkræfter ud mod hinanden.

07:50  

Paddington II
Paddington II

08:05  

Det store Ramasjang Mysterie (7)
Det store Ramasjang Mysterie (7) My, Frede og Kristian finder den lagerhal, hvor skurkene har holdt Kristian fanget, men nogen lokker dem i en fælde. Ved Ramasjang Sendestation er Ronni og Reichardt i gang med at montere bomben. Vil det lykkes skurkene at sprænge Ramasjang i luften?

08:19  

Hvem lagde lorten?
Hvem lagde lorten? Hunden.

08:20  

Remy og Boo
Remy og Boo

08:30  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

 
DR1

09:25  

Fra bøllehund til bedsteven III (4:6)
Fra bøllehund til bedsteven III (4:6) Norsk dokumentarserie fra 2023. (Fra bølle til bestevenn) Maren er så usikker på Conan, at hun bestiller en mentaltest for at se, om der er håb for ham. Imens kæmper både Ante og Bamse stadig med store udfordringer.

10:05  

Auktionssommer (8:8)
Auktionssommer (8:8) Svensk dokumentarserie fra 2020. (Auktionssommar) På forskellige auktioner rundt omkring i hele Sverige kæmper to par om, hvem der kan gøre de bedste køb for små penge.

11:05  

Jordemoderen II (3:10)
Jordemoderen II (3:10) Engelsk dramaserie fra 2013. (Call the Midwife) I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere.

DR2
TVR

09:00  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Kommer grævlingen over vejen?
Vilde vidunderlige dyr: Kommer grævlingen over vejen? En hun-grævling snuser rundt i skoven. Hun leder efter en han-grævling, som hun kan parre sig med. Hun kommer til en vej, hvor der kører biler. Men selvom grævlinger ser dårligt, og vejen er farlig, så må hun krydse vejen for at lede videre.

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Ællingernes flugt fra katten
Vilde vidunderlige dyr: Ællingernes flugt fra katten En hvinand har lagt sine æg i et hult træ meget tæt på en sø. Andemoren ved, at der er en kat i nærheden. Så da ællingerne kommer ud af æggene, må de skynde sig at hoppe ned fra træet og komme i sikkerhed ude i søen.

09:20  

Sød, nuttet og i fare - Den ensomme påfugl (7)
Sød, nuttet og i fare - Den ensomme påfugl (7) I et sommerhuskvarter går en påfuglehun rundt og irriterer beboerne. Asbjørn og David er bange for at påfuglen vil blive skræmt væk, og de synes det er synd at den er alene og ensom. Så de forsøger at finde fuglens ejer. Men ingen henvender sig, så måske er der ingen ejer. Drengene vil gerne hjælpe fuglen, så de prøver at finde et nyt hjem til den - måske et sted, hvor hun kan få en mage.

09:30  

MikroMakkerne - Ved stranden
MikroMakkerne - Ved stranden MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag finder Selma og Milton sjove smådyr ved stranden. Og så steger de små rejer over bål og spiser dem sammen med NaturMikkel.

09:40  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Mosasaurus var lige så tung, som en brandbil. Oprindeligt var Mosasaurus et firben på land, men flygtede ud i vandet. Millioner af år senere havde Mosasaurus udviklet sig til et af de farligste dyr nogensinde.

09:40  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Brachiosaurus havde en utrolig lang hals. Det var godt at have, da Brachiosaurus ville spise fra de saftige trækroner. Brachiosaurus var så høj som tre giraffer stående på hinanden.

09:42  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Stegosaurus var en langsom dinosaur. Derfor var det svært at slippe ud af truende situationer, så i stedet måtte Stegosaurus blive på stedet og forsvare sig. Men hvordan gjorde den?

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:06  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Vidundervovsen Vaffel (59)
Vidundervovsen Vaffel (59)

10:25  

Hemmelige dyr: De smadrede muslinger
Hemmelige dyr: De smadrede muslinger Fleur på 6 år har fundet nogle smadrede blåmuslinger, men de lå langt fra havet. Derfor har hun bedt Isabel komme til København for at hjælpe med at finde ud af, hvad det er for et hemmeligt dyr, der har spist muslingerne og smidt skallerne.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at bæveren kan fælde træer med sine fortænder? Ta´ med Lille Nørd på bæverjagt og se om det lykkes Anders og Katrine at bygge en rigtig bæverdæmning.

11:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (8)
Onkel Rejes Sørøvershow (8) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Johanna, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne lommetørklæde, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Johanna og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:35  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

11:55  

KatjaKaj og BenteBent
KatjaKaj og BenteBent

11:56  

KatjaKaj og BenteBent
KatjaKaj og BenteBent

DR1

12:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

12:15  

Bonderøven 2016 (14)
Bonderøven 2016 (14) På Kastaniegården får Frank besøg af åmanden, der skal beskære grøden i åen, så vandet fortsat kan løbe frit. Det mobile tærskeværk kommer i brug på marken, og i køkkenhaven bliver der set nærmere på, hvordan man dyrker filterkraut, broccoli og pak choi. Indendørs, i det nye stuehus, er tiden kommet til at oppudse indvendige skillevægge.

12:15  

Bonderøven 2016 (13)
Bonderøven 2016 (13) Kastaniegårdens ribsbuske har både røde og hvide bær, og Alma hjælper til som smagsdommer for at finde ud af, hvilken slags der er bedst. Frank kæmper med at holde løbeænderne i haven, hvor de skal spise sneglene. Og så forlades Kastaniegården for at overvære kalkbrændingen på Middelaldercentret ved Nykøbing Falster.

12:15  

Bonderøven 2016 (12)
Bonderøven 2016 (12) Efter tomatplanterne er blevet knebet, tager Frank til Middelaldercentret i Nykøbing Falster for at følge et projekt med at brænde kalk i en åben ovn, som på toppen forsegles med grangrene og ler. Hjemme på Kastaniegården har Frank god nytte af sine løbe-ællinger, de spiser nemlig sneglene i køkkenhaven. I stueetagen høvles og skrues de sidste gulvbrædder på plads, med god hjælp af Alma.

12:45  

Nak & Æd - en aborre i Skanderborg Sø (8:10)
Nak & Æd - en aborre i Skanderborg Sø (8:10) Sæson 9 (2018). Jørgen og Nikolaj vil have en aborre på krogen. Den er der nemlig aldrig nogen, der fortæller lystfiskerhistorier om eller viser billeder af. Derfor indhenter de hjælp fra en mand med mere grej end de fleste, og slår lejr midt i Skanderborg Sø. Men der står en stiv kuling igennem lejren, så det kan være svært at holde humøret oppe.

13:30  

Spise med Price - Napoleon Special
Spise med Price - Napoleon Special "Napoleon Special" Der er krig i køkkenet, dog ikke mellem brødrene Price - men mellem et par af de retter, de laver. Der er nemlig dækket op med gastronomi i historisk tilsnit - og alle retter gemmer på en historie om Napoleon Bonaparte. Et par berømte kager bærer hans navn, klassikeren Søtunge Walevska er opkaldt efter Napoleons elskerinde, og til slut genskabes Slaget ved Waterloo, når Napoleons livret, Kylling Marengo er oppe imod Beef Wellington, navngivet efter Napoleons banemand, hertugen af Wellington. Den skarpe seer vil desuden ane, at der i mindst én af kokkene bor en Napoleonsnørd ud over det sædvanlige. www.dr.dk/price Sendt første gang 09.03.10

14:00  

I hus til halsen X - Hjerm
I hus til halsen X - Hjerm Tommy (63) har boet alene i flere år, og det kan man tydeligt se på hans hjem. Det er tætpakket med alverdens hobbyer, men alligevel føler han sig ensom i det store hus. Han vil gerne flytte tættere på børnebørnene, men lige nu ser det sort ud, for ingen har booket en fremvisning i huset i to år. Det vil ejendomsmægler Line Frank, designer Søren Vester, tømrer Dennis Salomonsen og hele Tommys familie lave om på. Så de starter med at vælte vægge og rydde Tommys modelflyhangar.

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA
Seneste nyt fra TVA

TVR

12:00  

Byttebiksen (1)
Byttebiksen (1) Rosa har besluttet sig for at rydde Byttebiksen op, for hun kan godt lide, at hver bytteting er på sin bytteplads. Men Lotte har sådan brug for at lege, og så kan det jo let komme til at rode lidt. Den musikglade Nora kommer forbi for at bytte sin prinsessekjole, og det er heldigt for også Camille kommer forbi - og hun elsker bare at lege prinsesse. Også Jakob kigger indenfor, og han fortæller så levende om sine killinger, at Rosa gerne vil hjem til ham og se dem selv.

12:20  

Sprinter Galore (5)
Sprinter Galore (5) Da det viser sig at Magnus skildpadde Raphael kan tale med Sprinter bliver de to uvenner. Sprinter, Magnus og Viola beslutter derfor at bage en kage til Raphael så han bliver god igen, men da kagen er færdig opdager de at Raphael er stukket af. Kan Sprinter bruge sin egen superheltekraft til, at finde Raphael igen så de kan spise kage sammen?

12:35  

Sprinter Galore (6)
Sprinter Galore (6) Magnus fortæller Sprinter at han har leget med sin mor at hun har født ham, da han jo i virkeligheden er adopteret. Han overtaler Kathrine til at hun også skal føde Sprinter, så de kan blive rigtige brødre, men da Viola opdager at de nu er søskende bliver hun ked af det fordi hun også vil have søskende. Kan Magnus nu finde en måde, hvor Viola bliver glad igen?

12:50  

Luk op Luk i - SØSKENDE
Luk op Luk i - SØSKENDE Bestemmer store søskende for meget? Katrine vil spille musik og Sofie vil gerne være med. Men det må hun kun på Katrines storesøsteragtige bestemte måde. Det får gang i snakken om, hvordan søskende er sammen. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være søskende.

13:05  

John Dillermand (11)
John Dillermand (11) Det er juleaften og John skal bare lige købe et juletræ. Men på vejen møder han selveste julemanden, og pludselig skal John redde både julemanden, gaverne og ikke mindst sin egen juleaften.

13:05  

John Dillermand (7)
John Dillermand (7) I Zoo kommer John lidt uheldigt til at stjæle en is, med dilleren. Det bliver starten på et værre kaos med en løve på fri fod. Og John må både kæmpe med løven og senere måle sig med slangen. Når dilleren får ham i problemer, må han rydde op og redde situationen, for sådan er John Dillermand.

13:05  

John Dillermand (3)
John Dillermand (3) John vælter uheldigvis Oldemors fine vase med sin diller, og må derfor ud og finde sig et arbejde, så han kan købe hende en ny vase. Men det er svært at finde det perfekte job, når man har verdens længste diller og mon ikke John kommer galt afsted med dilleren, eller, måske er der musik i den?

13:08  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) Tænk hvis du havde verdens længste diller! Det har John. Den får ham tit i problemer og det kan blive rigtig pinligt, men når han står ved at han er anderledes, så kan han redde børn, babyer og biler og sågar hejse flaget - med dilleren. Faktisk kan han redde hele verden, hvis han bare får lov.

13:10  

John Dillermand (12)
John Dillermand (12) John får ved et uheld væltet postbuddet, som falder af cyklen, og så må John træde til og sikre at posten når frem. Det kan godt være meget vanskeligt med en gal hund lige i hælene, men så er det godt man har en diller man kan svinge sig i.

13:10  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) John vil så gerne være god til at snitte i træ. Men hans diller kommer på tværs. Det gør den også når han skal slå telt op, binde knob og finde vej i skoven. Men heldigvis kan dilleren også være den bedste hjælp når det går helt galt. Har du måske nogen sinde set en kængurustylte der kan hoppe op over skoven? Det kan John - med dilleren.

13:10  

John Dillermand (4)
John Dillermand (4) John kommer op at slås med sin diller. Det kan Oldemor ikke lide, så hun sender ham ud for at lege med de andre. Nogle gange handler de sjoveste lege om at komme først eller være bedst. John snyder med dilleren for at vinde, men det er ikke altid en god ide.

13:15  

Zorro (21)
Zorro (21) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

13:35  

Lucky Luke - Billy the Kids bande (35)
Lucky Luke - Billy the Kids bande (35) Billy the Kids bande.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (14)
Superhelten Sprinter Galore (14)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (11)
Superhelten Sprinter Galore (11)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (8)
Superhelten Sprinter Galore (8)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (7)
Superhelten Sprinter Galore (7)

14:05  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15)

14:05  

Oda Omvendt (5)
Oda Omvendt (5)

14:05  

Superhelten Sprinter Galore (12)
Superhelten Sprinter Galore (12)

14:05  

Superhelten Sprinter Galore (9)
Superhelten Sprinter Galore (9)

14:15  

Onkel Rejes sørøvershow II (15)
Onkel Rejes sørøvershow II (15) Dr. John er blevet taget til fange af en dame, der vil koge ham om til silikone-babser så store som vandmeloner. Onkel Reje kan ikke finde Brille og må helt alene kaste sig ud i en actionfyldt mission for at opklare mysteriet. Det involverer bl.a. æggesnaps, en vaskeægte slots-drage og et verdensrekordforsøg af Turbo Torben. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:30  

Motor Mille og Børnebanden (6)
Motor Mille og Børnebanden (6) Den sure mand elsker sur kaffe. Han har stjålet børnenes soveposer og bruger dem som kaffefiltre, så han kan lave 100 liter kaffe. Men Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få soveposerne tilbage.

14:50  

Galaktiske Ella
Galaktiske Ella

DR1

15:00  

Kender Du Typen? 2020 - med saltvand og sød tand
Kender Du Typen? 2020 - med saltvand og sød tand Kender Du Typen? er i Klitmøller i Thy, hvor et Santorini-inspireret badeværelse og et læskur a la Gaudi gør livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup begejstrede. Vært: Mads Steffensen

15:30  

Inspector Morse: Med døden som nabo
Inspector Morse: Med døden som nabo Engelsk krimi fra 1997. (Inspector Morse: Death Is Now My Neighbour) En ung kvinde skydes ned i sit hjem. Efterforskningen koncentrerer sig om hendes naboer - journalisten Geoffrey og musiklæreren Adele. Morse er dog ikke meget for at tilføje Adele til listen over mistænkte. For kan der være noget ondt gemt i en kvinde, der deler hans passion for Wagner og krydsordsopgaver? Der er også en forbindelse til det traditionsrige Lonsdale College, der summer af intriger. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Sir Clixby Bream: Richard Briars. Instruktion: Charles Beeson.

17:10  

Landsbyhospitalet (41)
Landsbyhospitalet (41) Engelsk dramaserie. (The Royal) En epoke er forbi. Hospitalsdirektøren Middleditch har besluttet sig for at lade sig pensionere, og nu præsenterer han hospitalets ansatte for sin afløser. Samtidig udviser mr. Rose heltemod på golfbanen, mens et mindre uheld fører til en uhyggelig opdagelse for en familie.

DR2

17:26  

Explainer - Hvad kvæler livet i havet?
Explainer - Hvad kvæler livet i havet? På overfladen gisper fiskene efter vejret. På bunden er der nu kun en mudret ørken tilbage. I det tidlige efterår blev mange havområder i Danmark ramt af kraftigt iltsvind, som ikke er set værre i 20 år. Men hvad er iltsvind, og hvordan sker det?

17:35  

Nul stjerner (2:6) Rundtur i Usbekistan
Nul stjerner (2:6) Rundtur i Usbekistan Usbekistan byder på et sandt inferno af skøre og rørende oplevelser, når Jan og Morten tager dertil for at blive klogere på alt fra store miljøkatastrofer, tvivlsomme togture og fermenteret kamelmælk. Og så smager de tilmed på numsen af et råt fedthalefår, en sand delikatesse.

TVR

15:00  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

15:12  

Hey Duggee
Hey Duggee

15:15  

Hey Duggee
Hey Duggee

15:20  

Garfield
Garfield Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.

15:30  

Garfield
Garfield Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:55  

Gurli Gris V
Gurli Gris V Tegnefilm med dansk tale

16:00  

Simon III
Simon III

16:10  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:15  

Pip og Poppy II
Pip og Poppy II Kaninen Pip og musen Poppy er meget forskellige - og allerbedste venner. De elsker at lege med hinanden, og når de leger, bliver det nærmest til små eventyr. Animeret serie bygget over børnebøgerne af Camilla Reid og Axel Scheffler, kendt fra Grøffeldyret.

16:20  

Vida - dyrenes doktor
Vida - dyrenes doktor

16:35  

Paw Patrol III (10)
Paw Patrol III (10) Tegnefilm med dansk tale

17:00  

Mission Valhalla (7)
Mission Valhalla (7) Hymers Ølkar er blevet stjålet! Det enorme ølkar, som Thor vandt i en drabelig kamp, der nær havde kostet ham livet, og som til gengæld kostede adskillige jætter livet. Det er ikke så god, for Odin skal holde en stor fest, og hvad vil folk ikke sige om ham, hvis der ikke er øl nok? Sammen med de modige, jordiske heltinder Vanessa og Vanilla drager alfaderen Odin selv afsted på mission for at skaffe karret tilbage. For Valhalla!

17:15  

Mission Valhalla (8)
Mission Valhalla (8) Frejas Falkeham er forsvundet! Den magiske fjerham, der kan forvandle dig til og gøre dig i stand til at flyve som en falk. Det er ikke så godt, hvis den er faldet i de forkerte hænder. Tænk hvis en af de onde jætter brugte den til at snige sig in i Valhalla? Tordenguden Thor drager, sammen med den modige, jordiske helt Christian ud for at skaffe falkehammen tilbage. For Valhalla!

17:30  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (2)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (2) I fængslet er skurkene flygtet, og i bunkeren afslører Hella sin store plan. Kan Jose og Bjørn overbevise Kristian om, at Hella er mystisk?

17:45  

Kasper og Sofie II (15)
Kasper og Sofie II (15) Kasper elsker at danse og er fascineret af ballet. Harald tager ham med til balletundervisning. Selvom han har det sjovt, kan han ikke lide, at han er den eneste dreng der. De andre drenge i børnehaven driller Kasper, fordi han danser ballet. Kasper vil stoppe, men så møder han en professionel mandlig danser. Danseren hjælper Kasper med selvtilliden og opfordrer ham til at udforske sin kærlighed til dans.

17:59  

F for Får IV (9)
F for Får IV (9)

DR1

18:00  

Loppen & Lærlingen (5:8) - Den med bjørnen
Loppen & Lærlingen (5:8) - Den med bjørnen Der bliver travlt på Vig Tuskemarked, når sønderjyden Rikke og fynboen Jes støvsuger boderne med hver 3000 kroner på lommen. De får hjælp til at gøre de bedste køb af to rutinerede genbrugseksperter, men hvem sælger bedst, når varerne er renoveret eller blevet til noget helt nyt?

18:00  

Loppen & Lærlingen (3:8) - Den med lystræet
Loppen & Lærlingen (3:8) - Den med lystræet På et loppemarked i Kastrup bliver møbeldesigneren, Linette, og influenceren, Sofie, sluppet løs med hver 3.000 kroner på lommen. De får hjælp af to rutinerede genbrugseksperter, men hvem kan købe billigst, renovere bedst og få varerne solgt dyrest?

18:30  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Søren Vesters Have - Vilde blomster og hjemmelavede krukker
Søren Vesters Have - Vilde blomster og hjemmelavede krukker Søren kaster sig endnu en gang ud i et skørt projekt: han vil lave sine egne krukker af ler, han graver op i sin have. Og så besøger han Thy Nationalpark, hvor han bliver inspireret til at undersøge de omkringliggende grøftekanter for spændende blomster til sin have. Og på brakmarkerne ved Sørens allé, får han lokket landmanden til at så smukke blomster i stedet for græs - og de blomstrer netop nu.

20:30  

OL-Atleterne
OL-Atleterne Banecykelrytteren Julie Leth har lige født, men drømmer stadig om OL. Hun har vundet talrige medaljer i banecykling, og hun er vant til at prioritere sig selv. Men nu er lille Alfred kommet ind i billedet. Kun syv måneder før OL. Kan hun nå at blive klar? Paraatleten Sofie Skoubo spiller kørestolsrugby og skal til PL for anden gang. Men hvordan er det at være den eneste kvinde på banen i en meget voldsom sport?

DR2

18:05  

Genopbygningen af Notre-Dame (2:3)
Genopbygningen af Notre-Dame (2:3) Fransk dokumentarserie fra 2023. (Rebuilding Notre Dame) Da Notre-Dame blev opført i 1100-tallet, var den verdens højeste katedral. Et mesterværk af harmoni og balance. Ved branden i 2019 fik den store skader, men til arkitekternes overraskelse faldt den ikke sammen. Hvad er hemmeligheden bag katedralens robusthed? Og hvordan skal den genopbygges for at sikre den samme stabilitet som før? Det er de store spørgsmål, arkitekterne må stille sig selv. Genopbygningen er umulig, før de har løst ligningen bag strukturen.

19:00  

Nazisternes storhed og fald (2:3)
Nazisternes storhed og fald (2:3) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Rise of the Nazis) I begyndelsen af 1933 er Hitler blevet rigskansler i Tyskland. Det første, han gør, er at give sine underordnede én enkel opgave. De skal afskaffe demokratiet og gøre ham til diktator. Og på kun seks måneder afvikles den tyske stat, mens tyskernes sind gradvist besmittes med antisemitiske holdninger. Hvordan kunne det ske?

20:00  

Den danske nazilæge i Buchenwald
Den danske nazilæge i Buchenwald Jan og Kirstens bedstefar udførte eksperimenter på homoseksuelle fanger i den tyske koncentrationslejr, Buchenwald, og efter Anden Verdenskrig startede han et nyt liv i Argentina. Den mørke fortid lod han blive hos familien i Danmark. Historien om den danske nazilæge Carl Værnet er en mosaik af glansbilleder, skræmmebilleder og nøgterne dokumenter. Det er en historie om ondskab og opportunisme, og om hvordan én mands handlinger kaster skygger af skyld og skam over hans efterkommere.

TVR

18:00  

F for Får IV (12)
F for Får IV (12)

18:00  

F for Får IV (11)
F for Får IV (11)

18:00  

F for Får IV (10)
F for Får IV (10)

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Da Emma hjælper en bortkommet og såret gepardunge, bliver Kitt-10 jaloux og komplicerer holdets opgave med at redde hele gepardfamilien.

18:30  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:05  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ II
Vilde Kræ II Tortuga-opgradering

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Der er ballade i Grummebæk. Uskyldige børn får frarøvet deres lommepenge i byens park under mystiske omstændigheder. Det kunne være en sag for "Monsterpolitiet".

19:45  

Fluernes Herman
Fluernes Herman

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

21:20  

Stalker fra Helvede (2:3)
Stalker fra Helvede (2:3) Svensk undersøgende serie fra 2023. (Dokument inifrån: Stalker) Chikanen mod Felix tager en ny drejning, da hans kolleger på militærbasen bliver kontaktet af det anonyme telefonnummer. Samtidig rettes der trusler mod Felix' familie og nære venner. Men han får hjælp fra uventet kant.

21:25  

Stalker fra Helvede (3:3)
Stalker fra Helvede (3:3) Svensk undersøgende serie fra 2023. (Dokument inifrån: Stalker) Felix bliver inviteret på date, men han får mistanke om, at pigen, han møder, er en del af det slæng, som forfølger ham. Chikanen har efterhånden fundet sted i fire år, og alt stilles på højkant, da han lader til at være tæt på en fyreseddel. Da sker der en ting, som forandrer alt.

22:10  

Bäckström III: Mord på Mallorca (3:6)
Bäckström III: Mord på Mallorca (3:6) Svensk krimiserie fra 2024. (Bäckström) De to sager ser ud til at blive mere og mere sammenflettede. Spørgsmålene står i kø. Hvem myrdede Miguel og hvorfor? Hvem smugler narko fra Mallorca? Er Sallys kusine indblandet? Bäckström har mildest talt hænderne fulde. Både med efterforskningen og med Tussan.

22:55  

Bäckström III: Mord på Mallorca (4:6)
Bäckström III: Mord på Mallorca (4:6) Svensk krimiserie fra 2024. (Bäckström) En tidligere mistænkt er fundet myrdet. Bäckström lover familien at finde den skyldige - et løfte, der kan blive svært at holde. Hvilken forbindelse er der mellem vingården og mordet og narkoen? Samtidig spirer kærligheden lidt her og der på øen.

23:40  

Gift ved første blik UK VIII (27:36)
Gift ved første blik UK VIII (27:36) Britisk kærlighedseksperiment fra 2023. (Married at First Sight UK) Anonyme breve tvinger gruppen til at se nogle ubehagelige sandheder i øjnene. Det fører til en eksplosiv konfrontation mellem et af parrene.

DR2

21:00  

Krigen der splittede min familie
Krigen der splittede min familie Dansk dokumentar fra 2019 Nogler familier gemmer på en uløselig familie konflikt, som betyder, at familien ikke længere taler sammen. Det gælder også for familien Fischermann Derfor beslutter familiens yngste medlem, barnebarnet Benjamin, sig for at undersøge, hvorfor hans familie er så dysfunktionel. Det han finder, viser med al tydelighed at 2. Verdenskrig og Hitlers rædselsregime stadig kaster lange skygger ind i en hel almindelig dansk familie anno 2019. Sendt første gang 08.01.2020

22:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

22:40  

Terror ved Olympiaden (2:3)
Terror ved Olympiaden (2:3) Tysk dokumentarserie fra 2022. (Munich '72) Medlemmerne af Sorte September slår til. Tidligt om morgenen den 5. september infiltrerer terroristerne den olympiske landsby og de israelske atleters lejr forklædt som sportsudøvere. De dræber to israelere på stedet og tager ni andre som gidsler. Hele verden ser på, mens de utallige kameraer, der er til stede ved OL, filmer rædslerne. Bag kulisserne opstår politisk drama, mens ledere forsøger at få kontrol over situationen.

23:35  

Sagen Collini
Sagen Collini Tysk thriller fra 2019. (Der Fall Collini) I 2001 skyder den italienske pensionist Fabrizio Collini en kendt tysk industrimagnat - tilsyneladende uden grund. Collini har boet i Tyskland i 35 år og får den unge Caspar Leinen som sin forsvarsadvokat. Men Caspar kendte den dræbte og betragtede ham som en far. Det viser sig, at sagen har rod i 2. verdenskrig. Kan Caspar afdække sandheden? Medvirkende: Elyas M'Barek, Alexandra Maria Lara, Heiner Lauterbach m.fl. Instruktion: Marco Kreuzpaintner.

TVR
DR1

00:25  

Hotel Portofino III (4:6)
Hotel Portofino III (4:6) Britisk dramaserie fra 2024. Bella er forfærdet over sin fars kollaps - og over de penge, han og Cecil har tabt. Pludselig er hendes fars trussel om at fjerne penge fra hotellet blevet en nødvendighed. Hotellet vil blive solgt - med mindre Bella kan skaffe penge i en fart.

01:20  

Inspector Morse: Vejen gennem skovene
Inspector Morse: Vejen gennem skovene Engelsk krimi fra 1995. (Inspector Morse: The Way Through the Woods) Steven Parnell dør, inden han kommer for retten for femdobbelt mord. Han når at tilstå de fire mord, men Morse og hans assistent Lewis må finde nye mistænkte i sagen om den forsvundne Karen Anderson. Hendes kamera dukker op hos vidnet George Daley, men hvor er billederne? Og hvad skjuler Daley? Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Alan Hardinge: Nicholas Le Provost. Instruktion: John Madden.

03:00  

Mordet på Anna Lindh (3:4)
Mordet på Anna Lindh (3:4) Svensk true crime-serie fra 2023. Overvågningsbillederne fra varehuset NK bliver gennemgået. Man kan se optagelser af en person, som bevæger sig mærkeligt, og som stemmer overens med vidneudsagn om Anna Lindhs morder. Men hvem er han?

03:20  

Auktionssommer (7:8)
Auktionssommer (7:8) Svensk dokumentarserie fra 2020. (Auktionssommar) På forskellige auktioner rundt omkring i hele Sverige kæmper to par om, hvem der kan gøre de bedste køb for små penge.

DR2

01:30  

Dinosaurerne fra det frosne kontinent (2:2)
Dinosaurerne fra det frosne kontinent (2:2) Britisk naturserie fra 2021. (Ancient Earth: Dinosaurs of the Frozen Continent) Man har længe ment, at Antarktis stort set var blottet for liv. Men i 1990'erne gør forskere et nyt fund: opdagelsen af den kødædende dinosaur cryolophosaurus, som fører til en fornyet interesse for det iskolde kontinent. Hvad skete der med de antarktiske dinosaurer og forhistoriske væsner, efter den berygtede asteroide ramte Jorden for 66 millioner år siden?

02:20  

Colosseums blodige historie (4:8)
Colosseums blodige historie (4:8) Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Colosseum) I 107 e.Kr. afholder kejser Trajan sine store lege - og publikum oplever et sjældent syn: kvindelige gladiatorer. De kæmpende er typisk krigsfanger, men i en af kampene skriver en romersk kvinde historie. Mevia beslutter sig for at bytte sin status som fri borger i Rom ud med et liv i arenaen som gladiatrix. Det er et kontroversielt og chokerende valg, der provokerer den romerske digter og satiriker Juvenal. Uegnet for børn.

03:05  

Et liv i ti billeder - Muhammad Ali
Et liv i ti billeder - Muhammad Ali Britisk dokumentarserie fra 2021. (A Life in Ten Pictures) Muhammad Ali var en af de mest berømte boksere i historien. Kendt for sin hurtighed, slagstyrke og politiske aktivisme. Gennem ti ikoniske billeder kastes et unikt blik på hans ekstraordinære liv - fra barndommen i Kentucky og hans OL-triumf som 18-årig - til hans liv som muslim, borgerrettighedsforkæmper, indædt krigsmodstander og kærlig familiefar.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2024, NAKSKOV.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0723162413